Itt a nagy esély! Penthouse lakást nyerhetünk

Egyedülálló akciót indít a Szerencsejáték Zrt. az OTP Bank együttműködésével augusztus 28-ától. Az elmúlt évtized egyik legnagyobb értékű hazai tárgynyereményét, egy több mint 100 millió forint értékű penthouse-jellegű lakást nyerhet egy szerencsés Játékoskártya birtokos. A kiemelkedő nyereménnyel kívánja megünnepelni a nemzeti lottótársaság, hogy immáron 1 millió játékos igényelte a Játékoskártya szolgáltatást a lottózókban.

1950-től negyven éven keresztül az Országos Takarékpénztár (OTP) keretei között működött a Sportfogadási és Lottóigazgatóság, amelyből 1991-ben jött létre az önálló, állami tulajdonú részvénytársaság, a Szerencsejáték Rt. A mostani nyereményjáték tárgya, a lakásnyeremény is ebből az időszakból származik, ugyanis 1957-től egészen a hetvenes évek közepéig a tárgynyeremény-sorsolás legértékesebb tételei az ingatlanok voltak.

Ebben az időszakban 505 lakás, 224 családi ház és üdülő talált gazdára az Ötöslottó játékosai között, akik 3 forint 30 filléres szelvényükkel lettek öröklakás tulajdonosai. Az utolsó Lottóotthon sorsolást 1973. december 3-án tartották a Népstadion egyik termében.

Ötven év után a Szerencsejáték Zrt. az OTP Bank együttműködésével visszahozza a lakásnyereményt, amit a nemzeti lottótársaság a Játékoskártya elnevezésű hűségprogramjában résztvevő játékosai számára tesz elérhetővé. A penthouse-jellegű lakást Magyarország egyik legmegbízhatóbb ingatlanfejlesztője, az OTP Ingatlan Zrt. építteti.