Lake11 Home & Park – Tóparti otthonok Budára hangolva

Az Atenor elsőként jelent meg Magyarországon, mint zöld irodaépület-fejlesztő. Projektjei rendre nyerik el a legmagasabb öko minősítéseket. Az Atenor kategóriát teremtett amikor az általa felépített 123 000 m2-es Váci Greens irodakomplexum elsőként kapta meg a legmagasabb, BREEAM Excellent minősítést 2011-ben, mellyel azóta minden épülete büszkélkedhet. 

Az Atenor fő missziója, hogy olyan ingatlanberuházásokat valósítson meg, amelyek harmonizálnak a várossal és az emberek kényelmét és jólétét szolgálják. A fejlesztő Európa 10 országában aktív, melyek közül több országban tevékenységének jelentős hányadát teszik ki a lakóingatlan projektek, ezért úgy döntött, hogy Magyarországon is elindítja ezt az üzletágat, és megépíti a Lake11 Home & Park-ot.

Egyensúlyban a várossal és a természettel

A Lake11 Home & Park neve is sokat sugall, a lakóparkra jellemző a természetközeliség, a fákkal, sétányokkal, tó körüli futópályával és kültéri office lehetőségekkel kialakított többhektáros park. A lakópark nevét az elhelyezkedéséről kapta, hiszen a XI. kerületben található, a Kána-tó partján, 10 percre a Budai belvárostól.

Miben más a Lake11 Home & Park?

Az Atenor az itt épülő otthonok megtervezéséhez 4 különböző stílust megálmodó építészirodát kért fel. 4 féle épületegyüttes, egyetlen közös céllal: modern, XXI. századi, életteli lakókörnyezetet létrehozni, ahol a különböző stílusú épületek és a természet között egységes tájépítészeti koncepció teremti meg a harmóniát.

Az épületek a tó és a tágabb dombos táj egységét összekapcsolva fokozatosan futnak le a Tóváros utcától a tó partjáig. A több égtáj felé megnyitott nagyméretű ablakfelületek, a tágas, bútorozható erkélyek és teraszok mind exkluzivitást jelenítenek meg.

A minőségi anyagokból épült lakások változatos kilátással a tóra, a belső dús kertre és a környező budai hegyekre tájoltak. A lakóparkot pedig úgy tervezték, hogy a többféle lakástípusnak köszönhetően mindenki, minden élethelyzetnek megfelelően megtalálja a számára legmegfelelőbb lakást:

  • A kompakt, mégis kényelmes és világos egyszobás stúdiók az alacsony fenntarthatóságával az egyedülállóknak jó választás.
  • A 2-3-4 hálószobás családi lakások a nagyobb alapterületükkel tökéletesek a gyerekes családok számára.
  • Az egyedülálló, kétszintes, nagy belmagasságú, hatalmas üvegfelületekkel rendelkező grandiózus Duplex lakások a különlegesebb otthonra vágyóknak biztosít ideális életteret.
  • A tóparti villák teraszos lakásai közvetlenül a vízpartra épült csúcsminőségű lakások.
  • A tetőtérben pedig lenyűgöző Penthouse-okat alakítottak ki.

Elindult az értékesítés. Érdemes figyelemmel követni a lake11.hu weboldalt és kihasználni a bevezető akció nyújtotta kedvező vásárlási feltételeket.

Advertisement