Lóska Erika csatlakozott az NAI Hungary CELand-hoz

Lóska Erika novembertől a NAI Hungary CELand-nál folytatja pályafutását. Az amerikai NAI Global és a magyar CE Land idén lépett együttműködésre. A partnerség révén a világ egyik legnagyobb ingatlanközvetítője jelent meg hazánkban: a NAI Global több mint 300 irodával és 5000 kollégával van jelen a nemzetközi ingatlan piacon, 1 milliárd négyzetméternyi ingatlant kezel világszerte, évente 20 milliárd dollár értékű ingatlanügyletet bonyolítanak le.

Lóska Erika a ‘Head of Leasing Service, Partner’ pozíciót tölti be a vállalatnál. A bérbeadási szakember 22 évnyi tapasztalattal rendelkezik, az ingatlanpiac több szegmensét is bejárta. Dolgozott ingatlanfejlesztőnél, ingatlan bérbeadónál, majd átváltott az ügynökségi oldalra. Jelentős pozíciókat töltött be egyebek mellett a Regusnál, a Skanska-nál, a JLL-nél és a Deloitte-nál. Legutoljára a Knight Frank magyarországi csapatát építette fel.

A NAI Hungary CELandhoz való igazolásban közrejátszott egy szakmai kapcsolatból lett barátság is. Az alapító Széll Csabához 20, míg az ügyvezető-partner Balla Zoltánhoz 10 éves jó – emberi és szakmai – kapcsolat fűzi. “Úgy gondolom, hogy a barátság és a szakmai tisztelet kapott egy lehetőséget arra, hogy együtt dolgozhassunk. Annak apropóján, hogy a NAI Hungary CELand szeretné kiterjeszteni a szolgáltatásait a bérbeadó tanácsadói szolgáltatásokra is” – mondja Lóska, hozzátéve azt, hogy “ennek felépítésével már máshol is foglalkoztam korábban.”

“A legnagyobb kihívás mindig az, amikor valamit fel kell építeni. Bár a NAI Hungary CELand-nál korábban is foglalkoztak már bérbeadás tanácsadással, ám szeretnék ezt strukturáltabb formában, jól működő, klasszikus ügynökséggé fejleszteni” – magyarázza Lóska Erika, aki főként a kollégák több évtizednyi tapasztalatára, széleskörű személyes kapcsolataira és a NAI Global nemzetközi hálózatára épít.