Luxuslakások épülnek a Marina Bay újabb ütemében a Duna-parton

A felső kategóriás lakóingatlanok iránt megnövekedett keresletre adott válaszként az Autóker Holding tavaly nyáron kezdte meg a Marina Bay 48 lakásos első ütemének építését. Az öbölparti telken felépülő, délnyugati tájolású, a dunai és budai hegyekre néző nagy teraszos, örökpanorámás lakások többsége már elkelt, a még jelenleg elérhető pár rendkívüli adottságú lakás pedig hamarosan költözhető is. A fejlesztés sikerét jól fémjelzi, hogy a Marina Bay Residence már az építés időszakában komoly elismerést söpört be, elnyerte ugyanis „Az év pesti lakóprojektje” címet – a legfeljebb 110 lakásos kategóriában – a Portfolio által szervezett Lakás 2017 Kiállítás és Vásáron.

Az egyedülálló luxust kínáló lakások iránt továbbra is fokozott érdeklődés mutatkozik mind a hazai, mind a külföldi vásárlók részéről, így az Autóker Holding elindította a Marina Part legújabb ütemének, a 40 exkluzív lakást kínáló Marina Bay Residence 2 értékesítését is. Az újabb épület kivitelezése 2018 első negyedévében indul, az első lakók pedig már 2019 nyarán beköltözhetnek a jövő és minőség szövetségében született új otthonaikba.

„A prémium szegmens igényeire szabott, exkluzív lakásaink a kompromisszummentes luxus iránt elkötelezettek autentikus választása. A Promega Építész Iroda és a S.I.A.H. Architects nemzetközi tervezőcsapat közreműködésével megalkotott neomodern megjelenésű épületben a lakók maximális kényelmét szolgálja majd a smarthome funkcióval ellátott egyedileg szabályozható és programozható padlófűtés és légkondicionálás, valamint kiváló minőségű, bel- és kültér komfortos kapcsolatát biztosító akadálymentesített, emelő-toló funkcióval ellátott, nagy üvegfelületű alumínium nyílászárók. A prémium anyag felhasználású és a gondosan megtervezett ergonomikus otthonok egyedülálló 3 métert meghaladó impozáns belvilággal készülnek” – összegzi a fejlesztés főbb jellemzőit Szigeti Csúcs Balázs, az Autóker Holding Zrt. vezetője.

A környezettudatosság jegyében a lakások hűtését és fűtését megújuló energia hasznosításával biztosítjuk, valamint a kor szelleméhez igazodva elektromosautó-töltőhelyek is kialakításra kerülnek majd az épület 2 szintes, biciklitárolóval is ellátott őrzött, és temperált parkolójában. A lakók maradéktalan biztonságát pedig a központi kamerarendszer és 24 órás portaszolgálat garantálja majd a hét minden napján.

Az Autóker Holding Zrt. eddig összesen több mint 3000 magas színvonalú lakás felépítését tudhatja maga mögött,13 presztízs értékű lakóingatlanprojektjével. A kezdetektől fogva Pest legfrekventáltabb, legértékesebb területeit választja fejlesztési helyszínéül, legyen szó akár a belvárosról, akár a XIII. kerületben egyedülálló infrastrukturális és területfejlesztési beruházással általa létrehozott Duna-parti Marina Part városrészről. A cég egyik legismertebb fejlesztése a pesti szórakoztatónegyed központjának is tekinthető műemléki rekonstrukcióval életre keltett Gozsdu-Udvar, de emellett számos más ikonikus belvárosi lakóingatlan si a nevéhez kötődik, mint pl. a Szinyei Merse Ház, a Cézár Ház, a Kleopátra Ház, a Római Kert, a Heléna Ház, a Király Udvar vagy a Léda Ház, Marina Part I- VI-os fejlesztési ütemek.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.