A megújult CityLab irodaház várja a bérlőket

A DEFACTORING Zrt. beruházásában megvalósuló, épületmodernizálási projekt keretében nemrégiben született meg a könnyen megközelíthető CityLab irodaház. A fejlesztés során a fenntartható működést maximálisan szem előtt tartva az irodaházat napelemekkel, hőszivattyúval, automatikus nyílás érzékelőkkel és modern okosberendezésekkel látták el. A bérlőknek ez mind lehetővé teszi költségeik nagymértékű racionalizálását. 

Így a magas technológiai színvonalat nyújtó, ám alacsony üzemeltetési költségekkel működő irodaház kedvező feltételekkel tudja az irodatereit bérbe adni. A beruházó a fenntartható közlekedést szem előtt tartva ösztönzi a dolgozókat a zöldebb munkába járásra, így biciklitárólót és zuhanyzós öltözőt is kialakított az irodaépületben. Az energiatakarékos műszaki megoldások, led lámpák és szelektív hulladékgyűjtés szintén támogatják a fenntarthatósági szempontokat.

A város egyik megújuló negyedében található 5 szintes irodaház 2 200 négyzetméteren kínál magas műszaki és belsőépítészeti színvonalú irodaterületeket. Az épület első szintje már teljes egészében bérbe van adva, amely idén augusztusára készült el a Neumann Medical részére. A többi szint szerkezetkész állapotban várja a leendő bérlők igényeit, amelynek függvényében az új irodák 2-6 hónap alatt beköltözhetőek. Az irodaház „szíve” a 150 négyzetméteren kialakított inspiráló közösségi tér és étkező, valamint a munkavégzésre és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas tetőterasz és belső udvar. Az irodaházban ezen felül a Viola utcai homlokzatra nyíló üzlethelyiségek és mélygarázsban található parkolóhelyek is elérhetőek. A szolgáltatáshoz teljes körű épületüzemeltetés, kártyás beléptetés és biztonsági szolgálat is tartozik.

A bérbeadással kizárólagosan megbízott 108 Agency rugalmas bérleti koncepciókkal és magas szintű ügyfélközpontú hozzáállással igyekszik minden bérlői elvárásnak megfelelni. Az ingatlan-tanácsadó ügynökség teljes mértékben a helyi viszonyokhoz alkalmazkodva az ügyfelek egyedi igényeire szabott együttműködésre helyezi a hangsúlyt.

„Fontosnak tartjuk, hogy a fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartva egy modern és takarékos irodaházat fejlesszünk. Emellett ezzel az okos fejlesztéssel nem csak egy szimpla irodaházat szeretnénk megteremteni, hanem egy lüktető »város a városban« koncepciót, mindezt ésszerű és vállalható üzemeltetési költségekkel. Elképzelésünk egy gondolati tartalommal megtöltött hely létrehozása, ahol a munkakörnyezetben is aktívan tudjuk mozgósítani a város pulzáló energiáit, némiképpen elszigetelődve a »Big City Life« stresszes káoszától” – mondta Nagy Olivér, a DEFACTORING Zrt. vezérigazgatója. Pontosan ehhez kapcsolódik az épületben bemutatott Immerse City című csoportos kiállítás,  amelyet hamarosan folytatunk megjelenítve az irodaház színes, lendületes, fiatalos, városi jellegét, illetve a felújított, új értelmet nyert tárgyakból álló Trash Art alkotásokkal világítunk rá kreativitásra és arra a szemléletváltásra, amely megalapozta irodaházunk átépítését.”