Nyakunkon a kánikula: 5+1 eladó klímás ingatlan

Épp csak elindult a nyár, és némi időjárásügyi vacakolás után be is ütött a hőség. Ezért nem meglepő, hogy megnő ilyenkor a kereslet a klímás lakások iránt. Körülnéztünk, milyen klímás lakások és házak érhetők el a jelenlegi kínálatban. Gyönyörűbbnél gyönyörűbbeket találtunk. Mutatjuk:

Kuruclesi csoda: eklektikus klímás házrész

Nyissuk a sort egy különleges épületben található különleges lakóingatlannal. Mondjuk a klímaberendezés itt másodlagos, mert amikor az ember meglátja ezt a lakberendezési összhangot, eláll a lélegzete. A ház körüli külső terek is hangulatosak, és mivel erdő melletti ingatlanról van szó, ez itt nem imitált természet. Ráadásul az ingatlanhoz dupla terasz és egy borospince is tartozik.

Fészekből kirepülő fiókáknak

Ugorjunk egy nagyot a budai nagyterűből a miskolci kislakásba. Annyira elcsépelt már minden szép kislakásra azt írni, hogy ékszerdoboz, de ha valamire elsüthető, akkor ez bizony az. A mindössze 44 négyzetméteres egyszobásból mindent kihoztak, amit kihozható. Praktikus, jól kihasznált terek, modern színek és bútorok… kuckós-bújós álomotthon lett belőle. A lakás melegét télen, hűtését nyáron az inverteres klíma biztosítja. Családi fészekből éppen kiröppenő fiókák első saját odújának több, mint tökéletes.

Egyedi hangulat, csodás kilátás Kamaraerdőn

Minimál stílusú ház, három terasz, japánkert, rengeteg természetes fény a belső terekben – ezek a fő jellemzői ennek a budaörsi családi háznak. Természetesen ez is klímás, és számos modern eszközzel felszerelt, gépesített, mégis alacsony rezsivel üzemeltethető. Többgyerekes család számára maga a Paradicsom. A harmadik terasz kuriózumként a fürdőszobából nyílik, és diszkréciót nyújtva japánkert öleli körül, innen azonban rá lehet látni a mászókázó, hintázó gyerekekre.

Frissen klímázott lakás Budapesten

A budapesti Királyhágó utcában vadonatúj hűtő-fűtő klímával felszerelt otthont kínál jelenlegi tulajdonosa. A lakás harmadik emeleti, és a fényképek tanúsága szerint álomotthon kategória. Befektetésnek is remek, diákoknak, fiatal párnak, turistáknak biztosan könnyen kiadható. Az ingatlan értékét növeli, hogy a nyílászárókból a parkettán át a klímaberendezésig számos részlet teljesen új benne.

Luxus és elegancia Debrecenben

A Fórum közelében, jó közlekedésnél, abszolút könnyen kiadható környezetben keres új tulajdonost ez a gyönyörű, 97 négyzetméteres lakás. Minden helyiségben klíma található, valamint a nagypolgári életmód hangulata és egy 23 négyzetméteres, kényelmes és jól kihasználható terasz is várja az ide költözőket.

Teljesen felújított, hangulatos lakás Győrben

Ebben a legfelső, 3. emeleti lakásban nincs semmi luxust sugárzó, hivalkodó elem, és talán éppen ezért vonzó annyira. Otthonos, kuckós, modern, de közben mégis kortalan. A fűtés-hűtést a két nagy helyiségben hőszivattyús klíma biztosítja, amit H-tarifás mérőórára kötöttek. A fürdő és az előszoba pedig elektromos padlófűtéses. Mindkét rendszer telefonos applikációról, távoli eléréssel is vezérelhető. Mire hazaérsz a nyaralásból vagy a munkából, lehűthető a lakás a számodra ideális hőmérsékletre. Pazar, ugye?