Pazar télikertek: természet az otthonunkban

A télikertes házak lehetővé teszik a természetes fény és a természet közelségének élvezetét, miközben az időjárás szeszélyeitől védve maradunk. A télikertek sokféle módon berendezhetők, például növényes oázissá alakíthatók, kerti bútorokkal felszerelhetők, relaxációs sarokként használhatók, vagy akár hobbi helyként is funkcionálhatnak. 

Nézzünk meg 5 különleges télikertet, melyek mindegyike egyedi stílusú.

Győri többgenerációs családi ház

Bácsa egyik legkedveltebb utcájában kínálják eladásra ezt a 712 négyzetméteres telken elterülő, közvetlen vízparti családi házat. A teraszt egy bájos télikertté alakították át, ahova a nappali cserépkályhájának melege ad kellemes és hangulatos atmoszférát. 

Diósdi luxus

Az Árpádház-lakóparkban, Diósdon található ez a modern, egyszintes, luxus családi ház, mely rendkívül alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik. A házban 2 nappali, 3 hálószoba és 3 fürdőszoba található. A nagyobb nappaliból egy üvegfalas, padlófűtéses télikert nyílik, amely tökéletes hely a pihenéshez és beltéri sportoláshoz is.

Művészetek Völgye

Püspök Anita festőművész tulajdonában lévő terület Kapolcson, most eladó. A 2780 négyzetméteres területen három épület található. Az ingatlan mediterrán hangulatot áraszt, amit méginkább felerősít a telek menti patak és a medence. Az egyik különlegesség a 3 épület közül, az üvegház. 2022-ben készült, beton alappal rendelkezik, automatikusan nyíló 6 tetőablakkal, oldalablak szellőzővel és kétszárnyú tolóajtóval.

Bács-Kiskun megye különlegessége

A Ballószög külterületén található, 3750 négyzetméteres területen fekvő családi ház kiváló állapotban van, és gyönyörű természeti környezetben található. A télikertben található két látványkandalló hideg napokon kellemes hőmérsékletet biztosít. Innen a kilátás a gyönyörűen parkosított kertre néz. Emellett az ingatlan egy hangulatos borospincével is rendelkezik.

Mogyoródi minimál stílusú ikerháza

Mogyoródon, az Erdősor utcában található Lake Forest Villaparkban egy modern, minimalista stílusú ikerház keresi új lakóját. A házhoz fűthető, fedett medence és parkosított kert is tartozik, valamint egy 30 négyzetméteres szigetelt terasz, amely lapozható üveges pergolával van felszerelve. A terasz Holland Pázsit műfűvel van borítva.