Spanyolországban kínál luxuslakásokat a Cordia

A Cordia különleges fejlesztése Fuengirola tengerparti sávjának egyik utolsó szabad telkén valósul meg, alig 100 méterre a Földközi-tengertől. Az épületkomplexum 116 csúcsszínvonalú, egy-, két- és háromszobás lakásból, illetve penthouse apartmanból áll, amelyekhez tágas teraszok, a földszinten pedig saját használatú kertek tartoznak. A lakások vételára tartalmazza a tárolóhelyiség és a teremgarázshely árát is.

A Jade Tower számos első osztályú szolgáltatást és funkciót kínál, így például egy spa-részleget, edzőtermet, beltéri és kültéri medencéket is felölelő exkluzív egészségklubot, de a lakók rendelkezésére áll egy gasztrobár, valamint a nagyméretű vetítővászonnal, térhangzású hangrendszerrel és kényelmes moziszékekkel felszerelt privát moziterem is.

A Jade Tower mindezen túl egy olyan fenntartható, rendkívül energiahatékony épületkomplexum is, amely a világ vezető fenntarthatósági értékelési metódusa, a BREEAM standardjeinek megfelelve épül fel. A fejlesztés kortárs dizájnja úttörő szerepet kapott a BIM (Building Information Modeling) módszertan alkalmazásában, amely többek között az épület fenntartási és jövőbeli karbantartási költségeinek optimalizálását garantálja.