Szerkezetkész állapotban a Kassák Passage

Elérte szerkezetkész állapotát a LIVING Kassák projektjének második üteme, a már átadott Kassák Residence folytatásaként épülő Kassák Passage. A Kassák projekt új ütemében 262 lakás épül fel két épületben. A LIVING sztenderdjeinek megfelelően a közösségi szolgáltatásokkal rendelkező és okosotthon funkcióval felszerelt Kassák Passage átadására várhatóan 2022 második felében kerül sor.

A lakópark a XIII. kerület dinamikusan fejlődő városrészében, a Klapka utcában található, mindössze egy utcányira a Váci úttól és annak irodafolyosójától, amely így pár percnyi sétával is elérhető. A belváros autóval és tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, a biciklis közlekedést pedig a környező utcákat behálózó fejlett kerékpárút-hálózat teszi kényelmessé. A környéken jelenleg is számos fejlesztés valósul meg – éttermek, kávézók, új szolgáltatóközpontok nyílnak és zöld technológiákat is alkalmazó irodaházak épülnek, amelyek hosszú távon növelik az új lakások értékét, a Kassák Passage lakásai így könnyen elérhető otthonokat és értékálló befektetési lehetőséget jelentenek a lakásvásárlók számára.

A fejlesztésnél jelenleg már belső munkálatok (pl.: bejárati ajtótok beépítése, festés, gipszkartonozás, hidegburkolás, kazánház és vízfogadó szerelése) és a külső munkálatok (pl.: homlokzati nyílászárók beépítése és kertépítés) is zajlanak. A Kassák Passage épületeit hatékony alaprajz és az átlagnál magasabb szintű kivitelezési minőség mellett a környezettudatosság és energiahatékonyság is jellemzi. A kialakított lakások közel nulla energiaigényűek, így BB energetikai besorolású otthonok lesznek. A mintegy 700 lakásos tömb részét fogja képezni egy több mint 9000 négyzetméteres saját park, amelyet a névadó, Kassák Lajos egy-egy festménye által inspirált pihenő tarkít majd.

„A Kassák Residence sikere és a lakások népszerűsége nyomán nem volt számunkra kérdés a Kassák Passage fejlesztése, amely jelenleg az ütemterveknek megfelelően halad. A LIVING-nél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy magas műszaki színvonalat biztosítsunk vásárlóinknak, illetve törekszünk arra, hogy a vásárlói igények alapján folyamatosan fejlesszük az általunk kínált szolgáltatások körét. Ezért is indítottuk el az országban elsőként a közösségi szolgáltatásokat a Kassák első ütemében.”– mondta Martin János, a LIVING üzletág igazgatója.

A LIVING célja olyan modern, városi 21. századi megoldásokat kínáló otthonok fejlesztése, amelyek egyszerre szolgálják a lakásvásárlók kényelmét, illetve környezetünk megóvását. Az emberközpontú szolgáltatások és intelligens megoldások pedig az ott lakók életminőségét javítják.

A tavalyi évben átadott Kassák Residence Magyarországon elsőként nyújtott lakói számára közösségi szolgáltatásokat, amelyek a Kassák Passage fejlesztésben is elérhetőek lesznek. Az egyedi szolgáltatások kínálatában többek között megtalálható: közösségi nappali-társalgó, könyvtár, takarítás, fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvétel. A LIVING támogatja a munka és magánélet egyensúlyát, így a közös nappali a relaxáció mellett a co-working munkateret is biztosítja és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál.