Természetközeli Paradicsom: 5+1 eladó ház gyümölcsös kerttel

Beköszöntött a vénasszonyok nyara. Már nincs kánikula, de még hideg sem, most lehet legjobban kiélvezni a kertet. Talán ez a legkellemesebb időjárás ahhoz, hogy a gyümölcsösben tegyünk-vegyünk, felkészítsük a kertet a következő szezonra, hogy jövőre is zamatos gyümölcsökkel ajándékozzon meg minket. Majd a munka végeztével lepihenhetünk a fák ölelésében.

Íme 5+1 eladó ház, amelyhez tartozik gyümölcsös kert.

Ahol focipálya és gyümölcsös is van

Gyömrő központjában, tavakhoz közel egy 2010-ben épült, modern családi ház keresi új tulajdonosát. Ezen a környéken ritkaság az ilyen nagy 3128 négyzetméteres  telek, amelyen nem csak lakóház, de gyümölcsös, focipálya és kemencés sütögetőhely is található. A lakóház nappalijának hatalmas üvegajtaján túl 30 négyzetméteres terasz tárul elénk, amelyről csak egy lépés a növényekkel teli kert, ahol játszótér és medence is helyet kapott. A kert másik végében pedig egy 60 négyzetméteres melléképület épült, amely vendégházként vagy műhelyként is használható. A méretes telek kétharmada gyümölcsös, és további konyhakert telepítésére, önellátó termelésre is lehetőséget biztosít.

Festői szépségű birtok nagy családnak

Ha a gyömrői telekre azt mondtuk, nagy, akkor ez hatalmas. Közel 6000 négyzetméteren terül el a gyönyörű Tényőn. A kert szinte park, halastavát öreg fák övezik. További területei is bevonhatóak akár biogazdálkodásba, gyümölcsös vagy veteményes kiépítsére.

A ház terei is tágasak, nagy ablakokon keresztül rengeteg természetes fény árad be a nappaliba. Igazán hangulatos pihenésre, tanulásra, otthoni munkavégzésre is.

Klasszikus tornácos parasztház ráncfelvarrva

Egy teljesen felújított, gyönyörű állapotú parasztházban járunk a Nógrád vármegyei Csesztve Bakópusztán. A környezet, a hangulat a hagyományt tiszteli éppen ezért olyan különleges. A domboldalra épült házból pazar kilátás tárul a lakók elé. Gyerekbarát a kert, 600 négyzetméternyi játszótér szolgálja a kicsik mozgásigényének kielégítését. A játszóteret gyümölcsfák, valamint tölgyek, fenyvesek és különböző bokrok követik. A felnőtteknek a szaletlis, kemencés sütögetőhely nyújthat kellemes pihenőhelyet.

Tűzijáték egyenesen a kanapéról

A főváros budai agglomerációjában, Ürömön kínálja eladásra a tulajdonos ezt a csodaszép panorámájú házat. Már a nem hétköznapi hangulatú nappaliért érdemes kattintani, de ez még nem minden. Innen még az augusztus 20-i tűzijáték is fotelből élvezhető, minden más napon pedig ott a madárcsicsergős gyümölcsös. Az építés éve ugyan 1998, de a teljes körű felújítás során, az eredeti stílust megőrizve számos high-tech elem került beépítésre, pl. wifiről vezérelhető a padlófűtés, a hűtő-fűtő klíma, de még az árnyékoló redőnyök is. A házhoz hangulatos borospince is tartozik.

Teljes nyugalom az egyutcás faluban

Vöröstó település Fő utcáján, rendkívül nyugodt környezetben áll ez a 130 négyzetméteres parasztház. A pazar 4 szobához 3 fürdőszoba is elérhető. Hatalmas kert gyümölcsfákat és szőlőlugast is rejt, amely romantikus séták csodálatos helyszíne lehet. De élvezhető itt borospince, fűthető dézsafürdő és még egy dupla petanque pálya is várja a társasági élet kedvelőit.

A ház maga klasszikus parasztház, de jó néhány modernizált elemmel. A fűtést norvég panelek biztosítják, de megmaradt a cserépkályha is.

Elegancia Zalakaroson

Az igen népszerű zalakarosi termálfürdő közelében építették 2001-ben ezt a szépséges családi házat. A panorámás terasz rejtett a szomszédok és az utca felől, egyedül a ház nappalijából látható és közelíthető meg. A gondozott gyümölcsös és díszkert fokozza a hangulatot., Itt minden úgy lett kialakítva, hogy diszkrét teret és maximális pihenést nyújtson az itt lakóknak.