Túl a Balcsin és Velencén: 5 lenyűgöző Tisza-parti ingatlan

Legyen szó a Tiszáról, vagy a turizmus által egyre inkább felfedezett Tisza-tóról, a vízpart vonzereje vitathatatlan. Van, aki egész nap látni szeretné, mások munka után ülnének ki a partjára. Nyáron sport és fürdőzés, télen korcsolyázás vagy egyszerűen csak a nyugodt természet közelsége az, amit ez a környék ad. Milyen lehet itt lakni? Most bárki megtapasztalhatja, ha beleszeret valamelyik ingatlanba az alábbiak közül.

Csodás panoráma a Tisza-tóra

Csak egyszer látod meg innen a naplementét, és minden nap látni szeretnéd. Hol lilásra festi az eget a Tisza-tó felett lebukó nap, hol pedig narancssárgás árnyalatban úszik az égbolt. Mindezt bármelyik este végignézheted ebből a sorházi lakásból. Befektetésnek is kiváló, de ideköltözni is egy életminőség-javulás lehet. Tiszafüred a Tisza-tó körüli térség „fővárosa”. Az egykori iparvárosból turisztikai mágnes lett. Főszezonban nagyon gazdag programkínálattal várja a turistákat, és itt működik az ország első ártéri kalandparkja is. Szezonon kívül viszont csendes és nyugodt.

Szinte új ez a ház a Tisza-tónál

2022-ben épült, és most új tulajdonosát keresi ez az ízléses, egységes stílust képviselő Tisza-tó partjához közeli nyaraló. Az amerikai konyhás nappalin kívül 4 szobás házban még szauna is van. Nem csak nyáron lakható az ingatlan, fűtőrendszere alkalmassá teszi egész éves tartózkodásra is. Egyetlen dolog vár még kialakításra – ami jó hír is lehet annak, aki megvásárolja –, és ez a kert. A ház új lakói álmodhatnak ide focizásra alkalmas gyepet, kis játszóteret a gyerekeknek, vagy egy kerti medencét. A lehetőségeknek szinte csak a fantázia szab határt. A közeli Tisza-tó parti strand pedig a folyamatos nyaralás életérzését adja.

Két szeparált házrész egyben eladó

Két külön gázórára kötött házrész egyben csalogatja új lakóit. Ideális tehát több generáció egymás mellett élésére is. A nagy terek kellemes hangulatot adnak ennek a mediterrán stílusú otthonnak. A mediterrán életérzéshez pedig a víz közelsége is hozzátartozik. A Tisza számos programmal, sportolási, hajózási lehetőséggel várja az itt lakókat is, de a strand, a tanösvény és a helyi kisvendéglő is könnyen elérhető. Ezen a környéken élve nehéz unatkozni.

Szolnokon egyedi stílusú családi ház vár

Ízlések és pofonok különbözőek – tartja a mondás. Ez a ház egészen biztosan megosztja az érdeklődőket, egyiküknek nagyon fog tetszeni, másikuk el sem tudja képzelni, hogy ilyen környezetben ébredjen reggelente. Aki az előbbihez tartozik, annak érdemes megnézni a hirdetéshez tartozó képeket. Szolnok patinás utcájáról a házba toppanva egy külön világba csöppenünk, különleges hangulatú terekkel és bútorzattal. Hab az ingatlan tortáján a hátsó, szeparált kert, ahol a kíváncsi szemektől védetten baráti, családi események is tarthatók. A közeli folyópart teszi még vonzóbbá az itteni életet.

Lakás közvetlenül a Tisza partján

Ha még délebbre ereszkedünk a Tisza mentén, gyönyörű lakást vásárolhatunk Szegeden, közvetlenül a folyó partján. A kétszobás ingatlan teljes felújítást és ízléses, modern berendezést kapott, mielőtt meghirdették. Kisebb család vagy egy pár számára ideális otthon, de egyedülállók sem fognak elveszni élhető tereiben. Szeged infrastruktúrájáról talán nem is kell beszélni, hiszen mindenki tudja, hogy itt bármi könnyen elérhető, amire csak szükségünk lehet. A közvetlen vízparti ingatlanok azonban itt is extra vonzerővel rendelkeznek.