Új idők, új perspektívák! Jön az Ingatlan Regatta és a Real Estate Beach Conference

2016-ban rendezték meg először az Ingatlan Regattát, és mára az ingatlanszektor kultikus rendezvényévé és networking programjává nőtte ki magát. A nyári pihenés után ősszel ismét összegyűlnek a piac prominens képviselői, hogy kötetlen keretek között megvitassák az aktuális eseményeket és kérdéseket.

Tavaly a szervező Az Év Irodája csoport konferenciával bővítette a rendezvényt, idén pedig még izgalmasabb témákkal várja a résztvevőket a Real Estate Conference. 2022 különleges év, hiszen számos globális esemény és gazdasági változás mozgatja az ingatlanpiacot is. Energiaválság, járvány, háború, infláció, növekvő kamatok és kivitelezési költségek mind-mind új kihívásokkal szembesítik az ingatlanszektort, amelyek új megoldásokat igényelnek.

A konferencia fókuszában az információ hatalma és a sikeres vállalatvezetési stratégiák állnak, vagyis a szokásos keretek közül kilépve új perspektívákat és szemléletet mutatnak be az előadók, hiszen ha a világ kilépett a megszokott medréből, akkor az ingatlanpiacnak is más szemmel kell tekintenie a világra.

A helyszín a már megszokott Balatonkenese, ahol nem „nyakkendős” keretek között zajlik majd a konferencia, hanem a magyar tenger partján. A csodálatos táj új impulzusokat és kreatív gondolatokat ígér, miközben az ingatlanpiac meghatározó szereplői mesélik el a személyes történeteiket, adják át a tapasztalataikat, és árulják el a siker titkát!

Ezúttal nem csak a szakmai kérdéseket boncolgatnak a résztvevők, hanem a konferencia a színfalak mögé pillantva az embereket és a vezetőket veszik górcső alá. Olyan különleges előadásokra és panelbeszélgetésekre is sor kerül, amelyek kitágítják az ingatlanpiac horizontját, és komplexen szemlélik a társadalmi-gazdasági folyamatokat.

Olyan témák kerülnek napirendre többek között, mint hogyan legyünk sikeresek és versenyképesek; milyen hatalomtechnikai megoldások alapozzák meg a jövőt; mire jó a mesterséges intelligencia; hogyan reagáljunk a jelenkor problémáira; az adat és az információ evolúciója; proptech az ingatlanpiac teljes életciklusában; mennyire gáz a gáz; illetve akárcsak tavaly a piac emblematikus szereplőitől megkérdezzük honnan jöttek és hová tartanak?

„Nagy izgalommal várjuk az idei rendezvényünket, ahol az Ingatlan Regattához kapcsolódva már második alkalommal rendezzük meg a Real Estate Beach Conference-t. A nagy érdeklődést jelzi, hogy a Regatta hajóit néhány nap alatt elkapkodták a hazai ingatlanpiac prominens vállalatai. Emellett a konferencia előadásai és panelbeszélgetései során a megszokott témákról különleges nézőpontból tekintünk, hiszen a sikerre és a kreatív megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, a világgazdasági nehézségek között a vezetői képességek kiemelt szerepet kapnak” – mondta Fodor Dániel főszervező, Az Év Irodája ügyvezetője.

Program

A megújulás titkai. Ciklusok, válságok, hullámhegyek.

 Hatalomtechnikai megoldások a digitalizáció és a emberközpontúság metszetében

 Boncasztalon a kereskedelmi ingatlanpiac!

 Aktuális kihívások a bérlői piacon. Épületek, víziók, funkciók, közösség

Az üzemeltetés jövője – LEO FM missziója

 Az adat és az információ hatalma

Proptech: energiahatékonyság a változó időkben

Akik már a jövőnek építenek

Fiatal vezetők első válsága

Top dogs II. – Honnan jöttünk és hová tartunk?

A konferenciára jegyek még itt kaphatók.