Új vezető a Colliers Magyarország élén

Kata 2007 és 2020 között dolgozott a Colliersnél, ahol megalapította az Occupier Services üzletágat, amellyel Magyarországon úttörő szolgáltatásként innovatív és integrált munkatér tanácsadást és változásmenedzsmentet vezetett be, hogy az ügyfelei számára személyre szabott megoldásokat kínáljon. Ennek eredményeként a Colliers több egymást követő évben is a legmagasabb piaci részesedést érte el bérlőképviseletben a budapesti piacon. Kata vezetésével a részleg összesen 250 000 négyzetméternyi irodatranzakciót menedzselt mintegy 300 millió euró bérleti értékben.

A Colliers mellett Kata a prémiumkategóriás ingatlanfejlesztő cégnél, a Horizon Developmentnél is dolgozott, ahol az épület bérbeadásával hozzájárult egy kivételes, vegyes funkciójú budapesti ingatlan – a Szervita Square Building – eladásához. Az ügylet a közép-kelet-európai régió benchmark tranzakciója volt 2021-ben. Ezt követően Kata a Skanska kereskedelmi fejlesztési üzletágában töltötte be a Magyarországért és Romániáért felelős bérbeadási és vagyonkezelési igazgatói pozíciót.

“Nagyon örülök, hogy Kata visszatér a Colliershez. Egy tapasztalt ingatlanszakértő megnyerése fontos mérföldkő a szakma legjobbjainak toborzására irányuló stratégiánkban. Széleskörű tapasztalata bizonyosan hozzájárul majd a magyarországi növekedésünk felgyorsításához – mondta Monika Rajska-Wolinska, a közép-kelet-európai régió ügyvezető igazgatója.

„Szeretném egyúttal megköszönni Tim Hulzebosnak az üzletépítés iránti elkötelezettségét és szenvedélyét, amellyel 12 évig vezette a Colliers magyarországi irodáját és minden jót kívánok neki a karrierje következő szakaszához” – tette hozzá Monika.

Kata a kinevezésével kapcsolatban így nyilatkozott: „Rendkívül izgatott vagyok, hogy újra csatlakozhatok a Colliers Magyarországhoz, ezúttal ügyvezető igazgatóként. Várom, hogy ismét a cég vállalkozó szellemű munkahelyének részese lehessek. Kivételes a helyi csapat, amely nemzetközi szinten is tökéletesen illeszkedik a piacvezető globális platformunkba. A Colliers Magyarország jó helyzetben van ahhoz, hogy felgyorsítsa az ügyfeleink és és munkatársaink sikerét.”