Újabb épülettel bővül a BudaPart városnegyed

Az okos megoldásokkal felszerelt, akadálymentesített új lakóépület keleti oldalról a családbarát, mintegy 15 hektáros központi park határolja, ahol többek között játszótér, kutyafuttató és közösségi kert fogja kiszolgálni az itt lakók kényelmét és teszi lehetővé a biztonságos, közös kikapcsolódást az otthon közvetlen közelében. Az épület letisztult kialakítása illeszkedik a BudaPart már kialakult, átgondolt építészeti arculatához, mégis – mint minden épület – egyedi formavilággal, anyaghasználattal és önálló karakterrel rendelkezik. Az Óbuda Group által tervezett BudaPart Otthonok ’G’ jelű épület két lakótömbje egymáshoz képest „V” alakban helyezkedik majd el, egy napfényes belső udvart közrefogva

„Már a kezdetektől azt vizionáltuk, hogy a BudaPart egy olyan városnegyed, amely nemcsak ingatlanfejlesztésszakmai vonatkozásban, de megvalósításában is új kategóriát teremt. A fejlesztési és a termékkoncepció fő feladata az volt, hogy Budapesten egyedülálló módon a hatalmas Duna-parti rekreációs, zöld övezetet összehozza az urbánus, belvárosias környezettel, ahol zajlik az élet, ahol a közelben elérhető számtalan vendéglátóegység, üzlet, szolgáltatás, és ahol remek a közösségi közlekedés. A BudaPart szolgáltatásai az itt lakókon és dolgozókon túl a környéken élőket, valamint a városnegyedbe látogatókat is megállásra csábítják, így hozva létre egy új közösséget, valódi értéket az új városrészben” – mondta el Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.

„A beruházás hatodik fázisában megépülő nyolcadik lakóházunkkal a BudaPart nemcsak valódi, sajátos karakterisztikájú városnegyeddé válik, de bátran mondhatjuk, hogy a BudaPart életre kelt! Mára 1017 lakást adtunk el, így nemcsak az itt lakók száma növekszik folyamatosan, de a lakó- és irodaépületek között egyre jobban kirajzolódik a városnegyed bevásárlóutcája, ahol már tucatnál is több üzlet megnyitott, ezzel pedig fokozatosan bővülnek a kiskereskedelmi szolgáltatások” – mondta Kiss Ákos, a Property Market lakóingatlan értékesítési igazgatója.