Vissza a gyökerekhez – 5 mesés nádfedeles álomotthon

Nádfedeles álomház saját tóparti résszel 

Délegyházán várja következő tulajdonosát ez a 195 négyzetméteres, ovális, praktikusan kialakított, kétszintes, önfenntartó családi ház. A hatalmas, 3107 négyzetméteres, parkosított, örökpanorámás telek sorompóval rendelkező magánúton közelíthető meg, és saját tóparti résszel rendelkezik, melyre csodás kilátás nyílik a házból is, amit a téli időszakban a fa tüzelésű kandalló mellől csodálhatunk.

Egy klasszikus szépség Balatonszepezden 

Nádfedeles gyűjteményünk következő szereplője Balatonszepezd központi részén található. Ezt a varázslatos, 1800-as évek végén épült 88 négyzetméteres parasztházat a felújítása során vendégfogadásra alakították ki, így összesen 4 apartmanra osztották. Tradicionális berendezésével és gerendás mennyezetével valóságos időutazásra invitál bennünket.

Nádfedeles luxusingatlan a Balatonfüred-csopaki borvidék szívében

A Balaton északi partján, Alsóörs és Csopak között kínálják eladásra ezt az ámulatba ejtő, 10,9 hektáros telken elhelyezkedő luxusingatlant és szőlőst. A 320 négyzetméteres, elegánsan berendezett, kétszintes ház minden szobája panorámás. Az ingatlanhoz tartozik még egy feszített víztükrös, fűtött, ellenáramoltatóval ellátott 9 méter hosszú medence is és egy 150 négyzetméteres borospince is.

Elbűvölő birtok a lovaglás szerelmeseinek 

A következő nádtetős álomingatlan Miskolctól néhány kilométerre, Kistokajban található. Ez a 1,3 hektáros, 2 lakóházas csendes birtok egy aszfaltozott magánúton közelíthető meg, és rengeteg meglepetést tartogat számunkra. A többek között napelemmel, épített kemencével és saját jakuzzival és szaunával felszerelt birtokon található még egy 17 állásos istálló és 2 lovaspálya is.

Hagyományőrző parasztház modern megoldásokkal

Gyűjteményünk utolsó szereplője Szigligeten, a Balaton mellett keresi új tulajdonosát – ez a meseszép, 2003-ban épült parasztház, tornácos teraszával, fagerendás mennyezetével és borospincéjével varázsolja el a látogatóit. A hagyományoknak és a műemlékvédelmi előírásoknak megfelelően épült 120 négyzetméteres alapterületű ház egy tágas, galériázott nappalit, egy letisztult fürdőt, egy bájos étkezőt és egy modern, jól felszerelt konyhát rejt. A csodaszép kilátásról pedig ne is beszéljünk!