A Wing eladta a szombathelyi Family Centert

A WING 2018 elején vásárolta meg a Family Center Szombathely bevásárlóközpontot, amelyet most az Unione Befektetési Csoport számára értékesített. A WING, amely nagy tapasztalattal bír bevásárlóközpontok fejlesztése és üzemeltetése terén, a Family Center átvételét követő működtetés során jelentős bevétel- és értéknövekedést ért el az üzletek közel 100 százalékban történő bérbeadásával.

A Family Center bevásárlóközpont Szombathely és Vas megye legnagyobb kiskereskedelmi lokációjának szívében, a TESCO hipermarket, a Praktiker barkácsáruház szomszédságában található. Közel 30 népszerű üzletével és szezononként változó standjaival 2005 óta a környék egyik legkedveltebb bevásárlóhelye. A megyében olyan egyedülálló üzletekkel rendelkezik, mint a Media Markt, a Hervis vagy a C&A.

Az elmúlt években a WING tulajdona alatt a Family Center Szombathely látogatószáma és forgalma kiváló lokációjának és üzletkínálatának köszönhetően állandó növekedést mutatott. A bevásárlóközpontot jelenleg közel 100 százalékos bérbeadottság, erős bérlői mix és kiemelt nemzetközi mágnesbérlők jelenléte jellemzi. Az üzletközpont a koronavírus-járvány időszaka alatt is zavartalanul üzemelt, forgalma mára meghaladja a járvány előtti időszak szintjét.

Fotó: familycenter-szombathely.hu