Új bérlő az Orco Business Parkban

Iroda 2013-04-22

Az Orco Property Group új bérleti szerződést írt alá az Orco Business Park B épületére. A Bérlő, az Arriva és Deutsche Bahn tagja, az Eurobus-Invest Regionális Közlekedésfejlesztési Zrt. menetrendszerinti, szerződéses, távolsági és nemzetközi buszjáratokat közlekedtet Magyarországon és Szlovákiában.

A Bérlő az Orco Business Parkban nyitja meg szlovákiai és magyarországi központját, ahol célja továbbra is a magas minőségű és megbízható szolgáltatások nyújtásával a vevők bizalmának megnyerése és megőrzése.

Iván László, az Eurobus-Invest Zrt. Szlovákiáért felelős operatív vezetője elmondta, hogy „a mindkét fél részéről nyújtott kellő flexibilitás és pozitív hozzáállás eredményeként az elvárásaiknak 100%-ban megfelelő üzleti konstrukciót eredményezett.” 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen megbízható, magas szolgáltatási színvonalú nemzetközi cég az Orco Business Parkban terjeszti ki működését. Számunkra bérlőink elégedettsége a legfontosabb, amelyet rugalmas feltételeinkkel, magas minőségű irodai megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal valósítunk meg.” – hangsúlyozta Bánfi Orsolya, az ORCO magyarországi asset menedzsere.

Eurobus-Invest Zrt. 142 négyzetméternyi irodaterületet bérel április 15-től.

Az Orco Business Park három világos, modern irodaépülete zöld környezetben, Budapesthez közel, mindössze 10 perces autóútra, a Budaörsi régióban helyezkedik el. Könnyen megközelíthető gépkocsival, ugyanakkor az Orco Business Park transzfer-busz üzemeltetésével is támogatja bérlőit.

A 17.200 m2 alapterületű irodakomplexum számos előnyei közé tartozik a gyönyörű kilátás, a világos irodák, a 24 órás recepció szolgálat, a mélygarázs és a felszíni parkolási lehetőség, valamint a B épületben üzemelő étterem. A jelenleg rendelkezésre álló bérelhető terület 5.280 m2.

Partnereink