Millennium Tower I: Ügynökségek közösen a sikerért

Iroda 2013-06-26

A Colliers International és az Eston International közös-kizárólagos megbízást nyert a Millennium City Center első irodaházára - így a Millennium Tower I bérbeadását ezentúl a két ingatlan-tanácsadó cég látja el. A tulajdonosok (a Heitman European Property Partners IV, valamint a projektet fejlesztő TriGranit Fejlesztési Zrt.) közösen döntöttek a Colliers és az Eston bevonásáról.

A Fazakas György által tervezett, 18.000 négyzetméteres Millennium Tower I irodaházat a Millennium City Center első ütemeként adtak át 2006-ban. Az egyedülálló, energiatakarékos technikai megoldásoknak köszönhetően a Millennium Tower I irodaépület üveghomlokzata és letisztult építészeti stílusa kivívta a bérlők egyöntetű elismerését. Az irodaház jelenleg közel 80%-os bérbeadottsággal rendelkezik, a bérlői mixben a legnagyobb területet elfoglaló cégek listáját olyan nevek vezetik, mint a Vodafone és a Boeringher Ingelheim.

„Nagy örömünkre szolgál egy újabb megbízást kapni a Heitmantól egy olyan presztízsű épületre, mint a TriGranit által fejlesztett Millennium City Center egyik tornya. A jelenleg bérbeadó területek számos lehetőséget kínálnak azon bérlőknek, akik prémium minőséget keresnek és egy rugalmas, ügyfél-orientált bérbeadót.” – hívja fel a figyelmet Tim Hulzebos, a Colliers International ügyvezető igazgatója, aki örömét fejezte ki, hogy a Heitman és a TriGranit ismét együtt dolgozik a nemzetközi ingatlan tanácsadó céggel.

„A Millennium Tower I-ben lévő „A” kategóriás irodákban akár a kevesebb alkalmazottal működő vállalkozások, így a kis- és középvállalatok vagy induló cégek számára is elérhetők a prémium kategóriás munkakörnyezet előnyei. Az irodaház kivételes hírneve és jó minősége megkönnyíti a munkánkat, így gyors sikereket várunk el az új megbízástól.” – mondta Salamon Adorján, az Eston International elnök-vezérigazgatója.

A szabad irodaterületek jelenleg 3.800 négyzetmétert tesznek ki, és már 300 négyzetmétertől akár 1600 négyzetméterig elérhetők egy emeleten belül. Az épület legfelső (hetedik) emeletén pedig egy igazán exkluzív, pazar dunai kilátással rendelkező, szinte körteraszos irodaterület található, mely adottságait tekintve egyedülálló a budapesti irodapiacon.
 

Partnereink