Igényes irodák panorámával

Iroda 2013-11-11

Új irodaház közös-kizárólagos (joint-exclusive) értékesítőjeként bizonyíthatja rátermettségét az Eston International csapata. A Polonia Property Fund felkérésére a Superbrands címet már negyedszer elnyerő tanácsadó az Óbuda Gate irodaház felszabadult területeit kínálja bérbeadásra, a házat korábban is értékesítő Cushman and Wakefield ügynökséggel együtt.

Az Óbuda Gate irodaház a budapesti irodapiacon egyedülálló margitszigeti panorámája, kiemelkedő színvonalú építészeti és műszaki kialakítása valamint rugalmasan alakítható irodaterei miatt vált kedveltté az irodabérlők körében.

A közel 14 ezer négyzetméternyi irodaterülettel rendelkező épület svéd és magyar tervek szerint épült; az Óbuda Gate tervezéséért Horváth Lajos Ybl-díjas építész elnyerte a „Property Award 2002 - Prize for the best office building” díjat, 2003-ban pedig a Pro Architectura díjat is. Az impozáns megjelenésű irodaház telítettsége megközelíti a 75%-ot, a főbb bérlők között olyan cégek szerepelnek, mint a L’Oreal vagy a Sony.

„Örömünkre szolgál, hogy felkérést kaptunk a Buda talán legkivételesebb panorámájával rendelkező irodaház értékesítésére. Bízunk benne, hogy az elérhető területek kiadásában rövid időn belül eredményesek leszünk; erre az eddig tapasztalt bérlői érdeklődés alapján reális esélyt látunk.” – mondta el Salamon Adorján, az Eston International Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette: „Az irodaház flexibilis kialakítása nyomán a kisebb területet kereső induló vállalkozások vagy a közepes irodaigénnyel bíró cégek is megtalálhatják számításukat az Óbuda Gate-ben, egy szinten 150 – 2000 négyzetméter között szinte minden méretkategóriában tudunk megoldást találni.”

A most elérhető területek tehát változatos bérlői igényeket képesek kielégíteni, a szabad területek összesen 3.780 négyzetmétert tesznek ki. Az irodák ergonómiáját a környezetbarát hűtőgerendás klimatizálás és az egyénileg beállítható hőmérsékletszabályozás is biztosítja, emellett növeli a bérlők kényelmét a házon belül igénybe vehető konferenciaterem, fitnesz és étterem, valamint az épület közelében elérhető szolgáltatások széles választéka.

Partnereink