Új bérbeadó ügynökségekkel erősít az Ablon

Iroda 2014-02-05

A Cushman & Wakefield és a Jones Lang LaSalle közös- kizárólagos megbízást kapott 4 budapesti irodaház bérbeadói képviseletére.

2013. végén a Cushman & Wakefield és a Jones Lang LaSalle közös- kizárólagos megbízást kapott az Ablon 4 budapesti ingatlanja, az Arena Corner, a Business Center 99 (BC99), a Gateway Office Park és az M3 Business Center bérbeadására. Az ingatlanfejlesztő budaörsi irodaházát, a Budaörs Office Parkot (BOP) a Jones Lang LaSalle kizárólagosan értékesíti.

A portfólióba tartozó budapesti irodaházak mindegyike kiváló elhelyezkedésű, „A” kategóriás, minőségi épület,  ám a kínált irodaterületek mérete és technikai specifikációi lényegesen különbözőek, így a legkülönbözőbb bérlői igényeknek is megoldást nyújthatnak. Hatékonyan osztható, nagy, egybefüggő irodaterületeket kereső bérlők számára például a Gateway Office Park és az Arena Corner jelenthet megoldást. A Váci úti irodafolyosót előnyben részesítő bérlők számára pedig az Ablon kínálatából a BC99 lehet az optimális választás, mely a KPMG kiköltözése után  teljes körű felújításon esik át és maximálisan a bérlők igényei szerint kerül kialakításra.

Az Ablon-portfolió összes házára jellemző a jó láthatóság, hiszen mindegyik budapesti épület a főváros meghatározó közlekedési artériái mentén helyezkedik el, így a gépjárművel történő megközelítésük is egyszerű. A Róbert Károly - Hungária - Könyves Kálmán körúton elhelyezkedő M3 Business Center és az Aréna Corner különösen azon cégeknek nyújthat megoldást, amelyek az M3/M5-ös autópályák, illetve a reptér közelségében szeretnék tudni székhelyüket. A BOP az M1/M7-es autópályák közös bevezető szakasza mellett helyezkedik el, így előnyös lehet a nyugat-magyarországi érdekeltségű cégek számára is. A budaörsi lokáció nagy előnye még a budapestihez képest alacsonyabb iparűzési adó. 
David M Johnston Associate, a Cushman & Wakefield Budapest iroda bérbeadási vezetője elmondta: „A kevés új budapesti fejlesztés miatt ez a 4 kiemelkedő irodaház jó eséllyel kínálhat minőségi, jó elhelyezkedésű irodát. Már több érdeklődővel tárgyalunk és biztosak vagyunk benne, hogy az épület telítettsége rövidtávon növekedni fog”.

Lóska Erika, a Jones Lang LaSalle iroda bérbeadási vezetője hozzátette: „Az Ablon irodaházak összesen körülbelül 110 000 m2 minőségi irodaterületet kínálnak. A portfólió épületei a legnépszerűbb helyszíneken fekszenek, így szinte minden igénynek megfelelő ajánlatot tudunk készíteni. Az irodaterületek méretét tekintve is változatos a kínálat, hiszen a Budaörs Office Parkban már akár 20 m2-es irodát is talál az érdeklődő, míg a BC 99 akár 9300 m2-es önálló székházként is bérelhető.” 
 

Partnereink