Új ingatlanüzemeltetési üzletágvezető a DTZ-nél

Iroda 2014-05-22

2014 májusától Rézsó István vezeti a DTZ magyarországi ingatlanüzemeltetési üzletágát. István új-régi munkatárs a cégnél, mivel 10 éve szintén üzemeltetési oldalon dolgozott a DTZ csapatában. A DTZ jelenleg 300 000 négyzetméteres portfóliót kezel, köztük iroda, ipari és kiskereskedelmi ingatlanokat.

Az ingatlanpiacon elismert szakember 12 éve foglalkozik a területtel és az évek során széleskörű tapasztalatot szerzett tulajdonosi, bérlői és tanácsadói oldalon egyaránt. A Dorottya Udvar üzemeltetése után a Nokiához szerződött ahol Közép-Kelet Európai Ingatlanfejlesztési Igazgató volt. Az utóbbi 4 évben a GLL portfóliójához tartozó Bank Center és Népliget Center teljes körű kezeléséért felelt. 

„István érkezése a csapathoz nagy örömmel tölt el, hiszen kulcsfontosságú a mai nehéz ingatlanpiaci környezetben az üzemeltetési és vagyongazdálkodási feladatok hatékony és professzionális ellátása. István eddigi munkái és személye garancia arra, hogy a DTZ továbbra is megfelel e kívánalmaknak és elégedett ügyfeleket tudhat magáénak.” – összegezte Czifra Balázs a DTZ ügyvezetője.
 

Partnereink