Új bérlő az Infopark A épületében

Iroda 2014-05-27

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata a CA Immo képviseletében közreműködött az Itelligence Hungary új, 900 négyzetméteres irodabérleti tranzakciójában a budapesti Infopark A irodaházban.

Az Itelligence egy nemzetközi IT tanácsadó cég, aki 2014 júliusában költözik majd be új irodájába az Infoparkban. A vállalat célja, két budapesti kirendeltségének összevonása, melynek eredményeképp nagyobb területen és hatékonyabb kihasználtsággal működhet a jövőben.

Ezzel a tranzakcióval az Infopark A kihasználtsága megközelíti a 87 százalékot, bérlői például az IBM, a Panasonic, a Cambridge Technology Partners és az Invitel.

Szalma Péter, a CA Immo bérbeadási vezetője elmondta: “Örömmel tölt el minket, hogy egy olyan jelentős cég, mint az Itelligence hozzánk költözik. Nagyon várjuk Őket új irodájukban, az Infopark A épületében.”

David M Johnston Associate, a C&W budapesti irodabérbeadási vezetője hozzátette: “Ez a bérbeadási ügylet nagyon jó hír az Infopark A épületnek és jelentősen megemeli annak a bérbeadottsági szintjét. A dél- budai alpiac továbbra is az egyik legkeresettebb lokáció Budapesten, ahol a kereslet leginkább az IT, a műszaki és a szolgáltató vállalatok részéről érkezik.”

A Cushman & Wakefield az Infopark A épület kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

Az Infopark A egy A kategóriás irodaház, mely Budapest prémium műszaki/technológiai parkjának, az Infoparknak az egyik legfontosabb része. Az Infopark ideális helyen, Budán, a Műszaki Egyetem tőszomszédságában helyezkedik el. Az Infopark első sorban telekommunikációs és műszaki cégek számára a legalkalmasabb, de a lokáció felkapottsága miatt az elmúlt években olyan vállalatok is választották, mint például a Lufthansa Systems.

Partnereink