Egyedi igények, egyedi megoldások

Iroda 2014-05-29

Az Eston International sikeres közreműködésével új plazmaferezis állomás nyílik a City Center irodaházban. A plazmaferezis emberi vérplazma nyerésére szolgáló eljárás, a kinyert plazma gyógyszergyártási körülmények között tisztított plazmakészítmények előállításához szolgál alapanyagul.

Számos, ma még gyógyíthatatlan betegségben szenvedőnek, vagy sérültnek lehet szüksége azokra az életmentő készítményekre, amelyek az emberi plazmából készülnek. Az új, mintegy 900 négyzetméteres állomás kialakítására a Deák tér és a megújult Erzsébet tér közelében lévő, kiválóan megközelíthető City Center irodaházban került sor.

„Cégünk komoly tapasztalattal rendelkezik az ÁNTSZ követelményeinek megfelelő, modern egészségügyi létesítményének kialakításában, hiszen a közelmúltban már átadtunk egy fogorvosi rendelő-komplexumot.” – mondta el Sermer Katalin, az S Immo magyarországi portfóliójáért felelős ügyvezető. Hozzátette: „Elismerésre méltó az Eston szakembereinek hozzáállása, mellyel a City Center irodaházban kialakítandó plazmaferezis állomás létrejöttét támogatták. Az adott bérleti megállapodás számos egyedi kritérium alapján született meg, a tárgyalásokat az Eston csapata megfelelő szakmai támogatással mozdította előre. Az eredménnyel igazán elégedettek vagyunk: irodaházunk hosszú távon ad helyet egy nemes feladatot ellátó központ számára.”

Salamon Adorján, az Eston International elnök-vezérigazgatója szerint: „A tárgyalások során világossá vált, hogy lokációja miatt a City Center az ideális választás. A ház rendkívül könnyen megközelíthető, az állomás kialakításához szükséges optimális területek rendelkezésre álltak, mindemellett, a tulajdonos rendkívül rugalmas és proaktív volt az egyedi igények kiszolgálásában, mind a műszaki, mind a pénzügyi kondíciókat tekintve. Úgy gondolom, a most aláírt, tíz évre szóló megállapodás biztos hátteret ad a plazmaferezis központ működésének, a bérbeadó szempontjából pedig segítségünkkel a ház legnagyobb egybefüggő területét sikerült bérbe adnunk.”

A központi elhelyezkedésű, impozáns megjelenésű City Center irodaház karbantartására a tulajdonos nagy figyelmet fordít, a közelmúltban megújultak például az épület közös területei valamint a recepció is. Lehetőség van még néhány kisebb alapterületű irodabérlemény lekötésére, a jelenleg üresen álló területek jellemzően 60-300 négyzetméter közötti egységek.
 

Partnereink