Teljes portfólió

Az iroda.hu csoport 2005-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy egy olyan médiacsoportot építsen, ami lefedi a teljes kereskedelmi ingatlanpiacot. A mára piacvezetővé vált irodapiaci, raktárpiaci és retail-piaci keresőportáljaink mellett ingatlanpiaci hírportál, nyomtatott kiadvány és szakmai rendezvények szervezése szerepel egyre bővülő portfóliónkban.

Online és offline termékeink

11 éve keressük az év legjobbjait, akik formálják az irodapiacot, a munkáltatói kultúrát és évről évre új értéket teremtenek. A versenyre az adott évben elköltözött vagy felújított irodákat várjuk. Díjátadó: 2021. június 03.

Ha szeretnéd új szintre emelni az irodai életeteket és szakértőként támogatni a cégedet, tanulj Az Év Irodája Akadémia szakértőitől! A digitális Akadémia oldalunkon elhozzuk majd a legégetőbb témákat podcastok, videók és cikkek formájában.

Az OfficeUP egy dizájn kiállításokkal egybekötött szakmai konferencia, amit már 4 éve szervezünk. Több teremben 40+ szakmai előadó és szakértő segít megismerni azt, hogy milyen lesz az irodai életünk jövője.

2021-ben ismét vízre szállnak a kereskedelmi és lakóingatlan-piac vezetői a hazai ingatlanszakma első számú balatoni üzleti rendezvényén, az Ingatlan Regattán. 2021. szeptember 10-11. / Balatonkenese

A szakmai kategóriák díjait a Real Estate Awards Gálán adjuk át minden februárban, ahol a színvonalas díjátadó gála mellett exkluzív környezetben cserélhetnek névjegykártyát a kereskedelmi- és lakó ingatlanpiac szereplői.

A theBar rendezvényünkön kötetlenebb hangulatban hozzuk össze partnereinket, ahol egy koktéllal a kézben köttethetnek a legjobb üzletek. Évente két alkalommal szervezzük meg különböző helyszíneken. Átlagosan 500 fő vesz részt a zártkörű üzleti partikon.

Az Ingatlan Évkönyv egy évente megjelenő offline médium a hazai kereskedelmi- és lakóingatlan-piacon, mely a legfrissebb kereskedelmi és lakópiaci témákat vonultatja fel.

Ajánlatkérés

Milyen területen dolgozik? *

Válasszon...

Marketing/PR/kommunikáció

Cégvezetés, menedzsment

Irodavezetés

Sales

Pénzügy, gazdasági terület

HR

Egyéb

Kapcsolat

A realista.hu az iroda.hu csoport portfóliójának legfiatalabb tagja, amely 2014 óta a teljes ingatlanpiacot lefedő szakmai hírportálként működik.

Híreket, tranzakciókat, rendezvény információkat a sajto@iroda.hu címre küldhet.
Display és PR megjelenésekkel kapcsolatban kérjen ajánlatot.

Médiaajánlat
Partnereink