Ingatlan Évkönyv

A 2010-es évek ingatlanpiaci aranykora után az elmúlt két évben a pandémia nehézségeivel néztünk szembe, most pedig a fenntarthatóság mellett új meghatározó tényezőjeként lépett az életünkbe az energiakérdés, amely a 2023-ban megjelenő Ingatlan Évkönyv alapvető témaköre.

Már évek óta beszélünk az energiahatékonyságról és a környezettudatosságról, azonban most a globális gazdasági nehézségek és a háború negatív hatásai a két kiemelt fontosságú trendet közös célok mellé állították, még pedig, hogy a társadalmi-gazdasági életünket és ezen belül az ingatlanpiacot fenntartható módon működtessük és fejlesszük.

Emellett a legújabb trendekre fókuszálunk, többek között az irodapiaci átalakulásra, a logisztika előretörésére, a lakáspiaci szokások változására, a városfejlesztés új irányaira, illetve a kiskereskedelem és a szállodaipar megújulására. Emellett a szokásoknak megfelelően bemutatjuk Az Év Irodája és REA verseny legújabb győzteseit és helyezettjeit is.

A részletekért és megjelenésért keressétek kollégánkat, Nillát, vagy töltsétek le a kiajánlót.

Nézd vissza a tavalyi Évkönyvet!
Kérj előzetes ajánlatot a 2023-as megjelenésre Nillától.
Molnàr Nilla
Senior sales manager
molnar.nilla@ingatlan.com

Ajánlatkérés

Milyen területen dolgozik? *

Válasszon...

Marketing/PR/kommunikáció

Cégvezetés, menedzsment

Irodavezetés

Sales

Pénzügy, gazdasági terület

HR

Egyéb

Kapcsolat

A realista.hu az iroda.hu csoport portfóliójának legfiatalabb tagja, amely 2014 óta a teljes ingatlanpiacot lefedő szakmai hírportálként működik.

Híreket, tranzakciókat, rendezvény információkat a sajto@iroda.hu címre küldhet.
Display és PR megjelenésekkel kapcsolatban kérjen ajánlatot.

Médiaajánlat
Partnereink