Már épül az új városközpont Zuglóban

Az innovatív épületegyüttes a XIV. kerület szívében a Bosnyák tér mellett jön létre. A fejlesztés helyet ad lakóépület mellett irodáknak, kereskedelmi egységeknek. A 2024 elején elkészülő korszerű, hőszivattyús rendszerrel ellátott otthonok zöld környezete biztosítja a lakók pihenését, feltöltődését.

A többfunkciós városnegyed minimális energiaigényű lesz a geotermikus fűtéstechnológia kihasználásával. Továbbá az irodaépületek A++ kategóriájú besorolást kapnak majd. Az ingatlan modern felszereltsége, valamint az energiahatékony fűtésrendszerének köszönhetően, alacsony rezsiköltsége miatt a legjobb választás az igényes, tudatos vásárlóknak, ingatlanbefektetőknek. Az O1 irodaház alatt kereskedelmi egységek – szupermarket, étterem, bank, divat és egyéb szolgáltatások – is elérhetőek lesznek, az épületek közötti részen sétáló utcákat és zöld parkokat létesítenek.

A 168 lakást magába foglaló Residence One tart a leglátványosabb kivitelezési fázisban a Zugló Városközpont épületei közül, amely márciusban érte el a szerkezetkész állapotot. A munkálatok azóta is ütemterv szerint haladnak. A Residence One épület lakásait 2024 második negyedévében adják át. Zugló új otthonai tömegközlekedéssel és közúton is kiválóan megközelíthetők

Az épület energiahatékonyságát a geotermikus energia biztosítja, ez az alapja a fűtési és melegvíz előállító rendszernek. Szintén a geotermikus kút adja a központi fűtés energiáját az épület valamennyi lakása, valamint a használati melegvíz felfűtés számára. Az ingatlanokat egyedi HMV mérőkkel látják el, az órák leolvasása távolról is biztosított lesz rádió jeladós technológiával. Az apartmanok alacsony rezsiköltségét emellett a korszerű szigetelések garantálják.