A gyógyszeripar a legmenőbb irodákba költözött

Bayer Hungária

 A Bayer 2021-ben költözött a Budapart City irodaházba, ahol a cél a szervezeti egységek szorosabb együttműködésén kívül egy trendi, 21. századi agilis környezet kialakítása volt. A terület szinte teljes egészében egy áramló közlekedő rendszerre felfűzött open office, amelyben a zárt tárgyalóblokkok és nyitott kollaborációs terek, mint tündöklő szigetek jelennek meg. A természet is hangsúlyosan szerepet kapott az élő növényfallal, a zöld felületekkel, a belső kerttel és a fenntartható megoldásokkal.

Benu Magyarország

A patika-hálózattal rendelkező Benu irodája a Haller Gardens Irodaházban helyezkedik el, amely épületet a tulajdonos Immofinanz a myhive irodamárkájának megfelelően újjáformált, ennek keretében a közösségi terek kiemelt szerepet kapnak. A munkahelyen a gyógyszertárakra jellemző tisztaságot igyekeztek visszaadni a visszafogott, tiszta színekkel és kontrasztokkal, természetes anyaghasználattal. Olyan tereket álmodtak meg, ahol az együttműködést erősítik a munkavállalók között, és ahol a siló gondolkodás egy kollaboratív, egymást segítő működési modellé alakul.

Egis Agilis Aréna

Angyalföldön, a Lehel úton egy korábbi raktárhelyiség szinte teljesen újjászületett, hiszen egy olyan terület jött létre, amely a 21. század egyik legmodernebb módszertana szerint dolgozó csapatoknak ad otthont, és az agilitás jellegzetes eseményeit is aktívan támogatja. A korábban 65 éven keresztül gyógyszeralapanyag-raktárként működő tér csodás metamorfózisa önmagáért beszél. Az agilis munkavégzés jegyében az irodában öt különböző funkciót ellátó tér került kialakításra, amelyek szervesen illeszkednek egymáshoz.

PHOENIX Pharma

A PHOENIX Pharma Zrt. központi épülete 1997-ben épült Fóton, azóta nagyobb felújításon nem esett át. Időszerűvé vált modernizálása, terei újragondolása, és az egész épület felfrissítése kívül és belül egyaránt. A felújítás során többfunkciós terek jöttek létre, a kantin-konyha a közösség erősítését szolgálja, míg a nagy tárgyaló a modern munkakultúra reprezentatív helyszíne.

ROCHE Magyarország

A Budapest ONE irodaházban az új munkahelyen egy légtérben kapott helyet az összes üzletág, nincsenek dedikált munkaállomások, az alkalmazottak egy applikáción keresztül foglalhatják el a számukra megfelelő munkaállomást vagy helyiséget. Az élő zöld növényzet szigetekben jelenik meg, miközben olyan hatást kelt néhol, mintha egy dzsungelben járnánk, kiegészítve a különleges, újrahasznosítható burkolati anyagokkal.

Címlapkép: Phoenix Pharma – azevirodaja.hu