Az Immochan új névvel és új célokkal folytatja

A világszerte 393 bevásárlóközponttal rendelkező Ceetrus ezentúl a polgárokkal és a városokkal szoros együttműködésben végzi fejlesztéseit, amely során a lakóterületeket összekapcsolja a kiskereskedelemmel, a lakásépítéssel, az irodákkal és a városi infrastruktúrával. A Ceetrus küldetése, hogy fenntartható, életteli terek és „okos”megoldások létrehozásával társadalmi kapcsolatokat alakítson ki, ami élénkítőleg hat a holnap városára.

A vállalat új, a munkavállalók által támogatott jövőképe

A városok és azok vonzáskörzetei átalakulnak és újjászerveződnek az újgenerációs épületek körül, hogy megfeleljenek az városlakók jelenlegi életstílusának. Hogy ezt az átalakulást figyelembe vehesse, a Ceetrus két éve globális párbeszédet indított el a jövőbeli modelljéről valamennyi alkalmazottjának és kulcsfontosságú partnerének bevonásával. Így született meg a Vision 2030. Ez a jövőkép fogalmazza meg a Ceetrus küldetését: összeköttetést létesíteni a lakosok között fenntartható, életteli terek és „okos”megoldások létrehozásával. Ettől az új elképzeléstől vezérelve a Ceetrus kereskedelmi ingatlancégből valódi globális ingatlanvállalattá alakul át. A lakosok és az egyes városok egyedi szükségleteinek mindenre kiterjedő megválaszolásához a vállalat fejlesztő-beruházó tevékenységét tovább fejleszti, mint területkezelő, befektető és innovátor.

A kereskedelmi ingatlanok terén meghatározó nemzetközi szereplővé válva a Ceetrus a városok és a fejlesztési területek szolgálatába áll, hogy létrehozza és élénkítse a lakások, irodák, szállodák, óvodák, jelentősebb városi infrastruktúrafejlesztések, valamint a szabadidős, kulturális és egészségügyi központok körül szervezett többfunkciós helyeket.

Az új név célja a vállalat új tevékenységeinek bemutatása

A cég történetében nyitott új fejezet és az ambíciók hosszú távú támogatása tette szükségessé a névváltoztatást. A kívánt változástól vezérelve a munkavállalók is részt vettek az Immochan új nevének – Ceetrus – megalkotási folyamatában Ez az új márka jól tükrözi a cég új identitását mint globális városi szereplő. Bár még mindig büszke a kiskereskedelmi gyökereire, a Ceetrus már a holnap városára összpontosít. A név ötvözi a következő szavakat: a „várost” (city), amely az ő játéktere; a „meglátást” (see), ami az állampolgárok igényeinek figyelembevételét és azt a képességet jelenti, hogy képesek ezeket megválaszolni; valamint a „bizalmat” (trust), mivel a bizalom és megbízhatóság az, amellyel mindez működik; illetve minket („us”) mindannyiunkat ebben az egész folyamatban. A „With citizens for citizens” egy olyan márka szlogenje, amely együttműködik az állampolgárokkal az állampolgárok szolgálatában, akik: a munkavállalók, a lakosok, a vállalatok, a közösségek, a partnerek…

Benoît Lheureux-nek, a Ceetrus ügyvezető igazgatójának gondolatai: „Büszke vagyok az új márkára, mert kiválóan meghatároz minket, és kifejezi törekvéseinket. De legfőképpen azért, mert együtt terveztük meg a munkatársainkkal. Az ő akaraterejük és energiájuk visszatükröződése mindez. Emellett megint csak érzékelteti az összetartozásunkat és azt a képességünket, hogy együtt építsük a cég jövőjét a területek javára. Ma új fejezetet nyitottunk, új kihívásokat tártunk fel a holnap városának fejlesztéséhez. Kihívásokat, amelyekkel együttesen és hosszú ideig készek vagyunk szembenézni!”

Ambiciózus projektek megvalósítása az új jövőképpel összhangban

A cég átalakulása olyan projekteket hívott életre, amelyek az új identitást támasztják alá. A Ceetrus szoros partneri együttműködésben a terület többi szereplőjével, közösen hoz létre olyan globális városi megoldásokat, amelyeket a lakóingatlanokkal, az irodákkal, a szabadidőközpontokkal, a kultúrával és a szolgáltatásokkal kacsol össze:

– Romaniában az új Coresi negyed a teljes program 3 000 lakásából az első 400 lakóegység átadásával nyerte el formáját. A Coresi Avantgarden lakópark a legnagyobb romániai város rehabilitációs projekthez kapcsolódik. Az elmúlt három évben már megvalósult 40 000 m² irodai komplexum és 60 000 m² bevásárló- és szabadidőközpont.

– Spanyolország, Vigo: országos jelentőségű vasútállomás építése. A város szívében 125 000 m 2 alapterületen kereskedelmi és szolgáltató egységek pezsdítik fel az életet.

– Luxembourg, Cloche d’Or: vegyes tevékenység (bevásárlóközpont, lakóház, egészségügyi központ és szolgáltatási központ létesítése) La Cloche d’Or új kerületében.

– France, Saint-André-lez-Lille: lakó- és iroda negyed fejlesztése Lille metropolisz szívében.

Ezzel egyidejűleg a Ceetrus arra is törekszik, hogy a birtokában lévő bevásárlóközpontok vonzerejét olyan új funkciók hozzáadásával növelje, amelyek valódi eleven és innovatív életterekké varázsolják őket:

– Franciaország, Lyon Saint Priest: a központ kibővítése kereskedelmi, kulturális és szabadidős hely kialakítása céljából, elymég egy városi gazdálkodási projekttel is kiegészült.

– Olaszország: Mestre és Fano központok felújítása és bővítése az „Emotional Food” nevű innovatív elképzelés alapján.

– Franciaország (2017): 8 000 résztvevő a „Leendő Felfedezők” nevű akció 18 központjában.

– Nemzetközi pályázati felhívás: a „Beyond Retail Challenge’ (Kiskereskedelemi Kihíváson túl) 258 regisztrált startup-pal, az innovatív megoldások feltárása és az ügyféltapasztalatok bővítése érdekében.