Váci úti irodaházba költözött az Indotek Group

A Kerepesi úton fekvő irodaházat kinőve, új épületbe, a 13. kerületi Váci úti irodafolyosón található V110 irodaházba költözött az Indotek Group. Az ingatlanpiaci befektetéskezelő cégcsoport tulajdonában álló épület a munkavállalók beköltözését megelőzően jelentős külső és belső felújításon esett át: új irodaterületeket alakítottak ki, változott, tágasabbá vált az épület irodafelosztása, illetve az épület homlokzata is teljes körű felújításon esett át.

A modernizációs munkálatok során a cégcsoport célja az volt, hogy élhető és kényelmes munkakörnyezetet alakítson ki a munkatársai számára. Így belsőépítészeti szempontból renoválták a válaszfalakat, burkolatokat, valamint villamossági korszerűsítésre és hatékonyabb fűtési megoldások kialakítására is sor került. Az épületrészek új légkezelő rendszereit továbbá a fenntarthatósági szempontok szerint alakította ki a társaság. A felújítás és átalakítás során előnyt jelentett, hogy több mint 30 irodaházat kezelő és üzemeltető, piacvezető vállalatként, az Indotek Group jelentős tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezik az ingatlan-felújítás és átalakítás, valamint a munkavégzéshez ideális munkaterületek kialakítása terén.

Az Indotek Group korábbi magyarországi központja, a szintén a társaság tulajdonában lévő K52 Irodaház irodái ugyancsak hasznosultak, mivel az Indotek költözését követően egy nemzetközi egészségügyi vállalat vette bérbe az épületet. Így az irodaház kihasználtsági rátája a korábbi szinten maradt.

A felújítás befejeztével, a 2022-es évet egy lényegesen nagyobb és jobb térkialakítású irodaházban folytathatta munkáját az Indotek munkavállalóinak nagy része. Tekintve, hogy az irodaház Budapest egyik gyorsan fejlődő üzleti negyedében, a Váci úti irodafolyosón található, tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyedén megközelíthető. Illetve külső és belső parkolási lehetőség egyaránt biztosított a cégcsoport kollégái számára.

A kétszintes mélygarázzsal rendelkező, mintegy 11 ezer négyzetméteres irodaházhoz tartozik továbbá egy 400 négyzetméteres udvar, illetve egy 350 négyzetméteres terasz is. Utóbbira nyílik egy saját, kifejezetten az Indotek Group munkatársai számára kialakított étterem is.

„Az Indotek Group életében jelentős mérföldkő volt az, hogy tavaly év végén birtokba vehettük az új, Váci úti irodaházunkat, miután a Kerepesi úti székházat már jó ideje kinőtte a cégcsoportunk. A költözés előtt a V110 irodaházban jelentős átalakítási és felújítási munkálatokat végeztünk, amelyek során figyelembe vettük a fenntarthatósági szempontokat, illetve arra törekedtünk, hogy az új épületben olyan modern és kellemes munkakörnyezetet alakítsunk ki, ahová a kollégák nap mint nap szívesen járnak be dolgozni” – mondta Hermann Kamilla, az Indotek Group partnere és igazgatósági tagja.