Új munkatárssal erősít a ConvergenCE

2023 decemberétől Baranyi Flóra erősíti a Kovács Gábor által vezetett projektmenedzsment csapatot. Az okleves építész Zeley Gáborral és Végh Tamással karöltve mostantól a ConvergenCE-nél kamatoztatja közel húszéves szakmai tapasztalatát.

A Hotel Dorothea és Omorovicza Boutique & Spa kiépítésében tevékenyen résztvevő Baranyi Flóra dolgozott korábban a Biggeorge’ Holdingnál, a Mobilia-Artica-nál, a Futurealnál és a 3E International-nél is. A szenvedélyes irodalom és műemlék épület-rajongó szakember a szabadidejében dán nyelven is tanul, hogy eredeti nyelven inspirálodhasson a skandináv építészet, azon belül is a dán vonal területén.

“Mindig egy egységes képet szerettem volna látni a szakmáról” – kezdte bemutatkozását Baranyi Flóra. “Ehhez a teljes képhez és a kellő tudás elsajátításához végig kellett járnom a tervezési-, a beruházási-, a kivitelezési- és a lebonyolítási oldal ranglétráit, majd beruházási szakértő jogosultságot is szereztem. Hatalmas kihívás és nagy öröm, hogy a felhalmozott tudást és tapasztalatot immár a ConvergenCE sikeres projektjeinek a szolgálatába állíthatom.”

“Vezetőként a legnehezebb, ugyanakkor az egyik legfontosabb feladat, hogy az adott pozíciókra megtaláljuk a legjobb, leginkább kompetens szakembereket.” – vette át a szót Kovács Gábor, a ConvergenCE projektcsapatának vezetője. “Flóra érkezése hatalmas lehetőség: alapossága, precizitása, felkészültsége és a különböző területeken szerzett szakmai tapasztalata nagy segítségére lesz csapatunknak. Hatékonysága és munkájának minősége nem újdonság számomra, hiszen dolgoztunk már korábban is együtt más projekteken.”