Újabb igazgatói kinevezések a Property Marketnél

Gyöngyösi Zsolt mint iroda- és hotelfejlesztési igazgató került kinevezésre az év első negyedévében. A szakember a cég megalakulása után az elsők között csatlakozott a Property Markethez projekt vezetőként. Pozíciójában a Property Market iroda és hotel projektjeinek megvalósításával foglalkozik, elsősorban a BudaPart Gate, a Dürer Park projektek irodaházai, valamint a BudaPart DOWNTOWN irodaépületben helyet kapó Radisson négycsillagos business hotel körüli feladatokat látja el. Zsolt korábban a DVM Group csapatát erősítette, fókuszában a fenntarthatóság és nemzetközi zöld minősítési rendszerek álltak.


Gyöngyösi Zsolt

Füstös Attila lakó-és infrastruktúrafejlesztési igazgatóként csatlakozott a Property Market csapatához az év első negyedévében. Attila, korábban többek között, a SPAR és a CIB Bank ingatlanportfóliójának bővítéséért, illetve menedzseléséért felelt, az itt szerzett ingatlanszakmai tapasztalataival járul hozzá a cég sikereihez.


Füstös Attila

Az új vezetők kinevezésével a Property Market a folyamatosan bővülő projektportfolió, és az ezzel együtt járó, egyre komplexebb feladatok összehangolására törekszik az operatív megvalósítás szintjén.

 „A Property Market dinamikusan bővülő fejlesztési portfóliójának menedzsmentje egyre komplexebb vállalatszervezési feladatokat is hoznak, mely a szervezet és a menedzsment átalakításával is jár. Zsolt kinevezésével és Attila érkezésével ebben újabb fontos lépést tettünk, profi és holisztikus megközelítésű vezetőkkel bővült a menedzsment, mely által még magabiztosabban tudunk a magunk elé kitűzött célok felé haladni” – mondta Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.