Szuperolcsó ingatlanra vadászol Budapesten? Mutatunk 5 lakást 30 millió alatt, ahová azonnal beköltözhetsz!

A magas ingatlanárak, és a drága lakáshitelek mellett nem könnyű kedvező áron lakáshoz jutni Budapesten. A körülmények miatt sokan kivárnak az ingatlanvásárlással, viszont elképzelhető, hogy nem ez a legjobb stratégia. Amennyiben kisebb kompromisszumokra hajlandóak vagyunk, a keresés során találhatunk olyan 30 millió forint alatti lakást, ami jó alternatíva lehet a számunkra. Mostani összeállításunkban a fővárosi lakáspiacot vettük górcső alá, és hoztunk 5 olyan 30 millió alatti ingatlant, ahová azonnal beköltözhet a leendő tulajdonosa.

Nyugodt környezet és saját terasz

Szuperolcsó összeállításunkat ezzel a XXVIII. kerületi, jó állapotú lakással kezdjük, amit egy nyolc lakásos társasház földszintjén találunk. Az 54 négyzetméteres, klímás ingatlant pár éve újították fel, új burkolatokat, valamint nyílászárókat kapott, a leendő tulajdonosra már csak a beköltözés vár. A szabadidő kellemes eltöltéséért, valamint a nyugodt és csendes környék előnyeinek kiélvezéséért pedig a kertkapcsolat, illetve a saját terasz felel. A parkolás miatt sem kell aggódnia az új tulajnak, hiszen a lakáshoz, autóbeálló tartozik, a saját tároló pedig szinte már nem várt ráadásnak tűnhet.

Belvárosi életérzés

Tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy olcsó lakásokat nem lehet találni a belvárosban. Erre a tévhitre azonnal rá is cáfol ez a VI. kerületi szuterén az Aradi utcában. Az ingatlanról bátran elmodható a kiváló ár-érték arány, hiszen a vételárért egy  51 négyzetméteres, amerikai konyhás nappalis, plussz két hálós lakást kapunk. A felújítással itt sem kell foglalkoznia a tulajdonosnak, mivel az új konyhasarok és fürdőszoba kialakítása már megtörtént. A lokációból eredően az ellátottság és a közlekedés kiváló, maximálisan adott a hamisítatlan belvárosi életérzés.

Panoráma és gyönyörű naplemente

Megéri Csepelen is körbenéznünk, mert itt is találhatunk 30 millió alatt ingatlant. Példaként ezt a 52 négyzetméteres, kétszobás lakást hoztuk, ami tökéletesen szemlélteti, hogy ebben az árkategóriában is lehet szép lakást találni. A kedvező ár még előnyösebbnek hat úgy, hogy a lakást frissen újították fel, beépített konyha fogadja a leendő lakókat, akiknek a bebútorozással sem kell foglalkozniuk, hiszen a vételárba a teljes bútorzat is beletartozik. Ha ez mind nem lenne elég, a lakásból csodás panoráma tárul elénk a budai hegyekre, de a meseszép naplementék is páratlan élményt jelenthetnek az új tulajdonos számára.

Az állatorvosi egyetemtől nem messze

A VII. kerületi Péterfy Sándor utcában járunk, itt tárul elénk ez az újszerű tégla lakás. A jelenlegi tulaj itt is ügyelt arra, hogy az átalakítások már ne a következő lakókat terheljék, így a lakást a közelmúltban átépítették és felújították. A villany- és vízvezetékek újak, akárcsak a nyílászárók. A konyha gépesített: beépített hűtő- és mélyhűtő, mosogatógép, elektromos sütő, főzőlap, és páraelszívó segíti az otthoni főzéseket. A bebútorozás terhe itt sem fogja nyomni a vállunkat, hiszen a bútorok és berendezési tárgyak a vételár részét képezik.

Helló, Angyalföld!

Szuperolcsó listánkat a népszerű XIII. kerületben zárjuk. Angyalföldön a Rokolya utcában keresi leendő tulajdonosát ez az 55 négyzetméteres, 1+2 félszobás galériás tégla lakás. A környék sajátossága a remek közlekedés és a kitűnő ellátottság, így pár perc sétára játszótér, bölcsőde, óvoda, iskolák, gyógyszertár, valamint különböző bevásárlási lehetőségek is megtalálhatóak. Remek választás lehet első otthonukat kereső diákoknak, fiatal pároknak egyaránt.