5+1 eladó ingatlan fan-coil hűtő-fűtő rendszerrel

Télen-nyáron élvezheted a kilátást a Balatonra

A nyári szezonú ingatlanok (nyaralók, hétvégi házak) esetében gyakran nincs se fűtés, se hűtés, vagy maximum egy klímaberendezést szereltek be az egyre forróbb kánikula miatt. A fan-coil azonban egy egyszerű módszer arra, hogy ezeket az ingatlanokat mind a négy évszakban, változékony időjárási körülmények között is kiélvezhesse tulajdonosa vagy bérlője. Ilyen ez a Siófok Ezüstparján található lakás is, amely csodálatos panorámát nyújt a Balatonra, berendezését, tereinek kialakítását tekintve is egy álom. Új tulajdonosát várja, csapj le rá mielőbb!

S ha már Balaton, egy újabb kincset találtunk

Ez a minimál épület rejti azt a gyönyörűen berendezett, kényelmesen élhető lakást, amely szintén a Balatonnál, Balatonkenesén várja új lakóit. A 71 négyzetméteres, 3 szobás ingatlan nem csak fan-coillal, de hőszivattyúval is felszerelt, „AA++” energiaosztályba tartozik, így egy többgyerekes család is megfizethető szinten tudja tartani a rezsiszámláit. További előnye az ingatlannak, hogy 100 méterre van a part, 270 méter távolságra pedig már a kikötő és a strand is elérhető. Egész évben nyaralás.

3D sétát tehetsz ebben a halásztelki házban

Szintén a fan-coil rendszert választották ennek a halásztelki eladó ingatlannak a tulajdonosai a hűtés-fűtés megoldására. A 96 négyzetméteres, 2+1 félszobás ház kisebb család számára lehet ideális, és innen a felnőttek ingázása is megoldott Budapestre, hiszen mindössze 5 percre található az M0-tól. A ház felújított, optimális méretű kerttel, kocsibeállóval és modern berendezéssel rendelkezik.

Budapesti lakás fan-coil rendszerrel

A főváros is számos fan-coil hűtéssel-fűtéssel rendelkező eladó lakást kínál, amelyek közül ezt a Lechner Ödön fasori 2+1 félszobásat választottuk ki. Elhelyezkedését tekintve a lakás tökéletes olyan fiatal párok, kis családok vagy egyedülállók számára, akik Budapest belső kerületeinek valamelyikében dolgoznak, szeretnek rövid idő alatt hazaérni kényelmes, pihentető környezetbe, de azért meg szeretnék őrizni annak a biztonságát, hogy minden infrastruktúra, az élelmiszerüzlettől a patikán át a kávézókig vagy moziig csak egy ugrásra legyen. Ráadásul az ingatlanhoz tartozik egy 6 négyzetméteres erkély is, ahol kipihenheted a fárasztó munkanapodat, egy romantikus vacsorával vagy egy baráti borozással, de akár egyedül ücsörögve is.

Hangulatos lakás Óbuda csendes utcájában

Ennek az egyedi stílusban berendezett, hangulatos lakásnak extrája, hogy kétfelé is néznek ablakai. Az egyik oldalon gesztenyefás utcára, a másikon dús hátsó kertre tekinthet, aki nap mint nap itt éli életét. Az ingatlan nemrég felújításon esett át. Energiatakarékos fűtési rendszert kapott, fűtőpanelek és klíma, hőszigetelt, redőnyös nyílászárók gondoskodnak a megfelelő hőmérséklet és a megfizethető rezsi megtartásáról.

Teljes körű felújítás Miskolcon, modernizált hűtés-fűtéssel

A tulajdonos mindent kicserélt és egyedi ízléssel, színes fantáziával berendezte ezt a miskolci családi házat, most pedig új lakóját keresi. Az ingatlan praktikus megoldásaival és kényelmesen élhető tereivel igazi szerelem lehet az arra fogékonyak számára. A hatalmas ablakokon besütő nap felmelegíti a házat a hűvösebb hónapokban is, a lakók számára ideális hőmérséklet pedig fan-coil segítségével állítható be. A rezsi sem szökik az égbe, az elektromos fűtés a házban H-tarifás árammal kerül elszámolásra.