Íme 5 remek albérlet, ha Budapesten fogsz tanulni

Az ember életében izgalmas időszak következik be a továbbtanulás során. Ilyenkor sok a teendője egy diáknak, és a szüleinek is. Miután kiválasztották a megfelelő egyetemet, a következő ami szóba jön, az a lakhatás. Nagyon fontos döntések sokasága következik ilyenkor. Egyedül szeretne élni a diák, vagy esetleg barátaival, vételre vagy bérlésre szeretnénk a lakást? Ezek a kérdések nélkülözhetetlenek az adott esetben, így nézzünk meg 5 csodás kiadó ingatlant Budapesten. 

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb bankszámlát a Diákszámla kalkulátor segítségével!

V. kerületi álomotthon

Ez a 45 négyzetméteres egyszobás lakás galériázott kialakítással rendelkezik, és az utcára néző ablakokon árad be a napfény. Válaszd az exkluzív V. kerületet, ahol a Nádor utca és az Arany János utca találkozásánál, egy műemlék ház második emeletén található lakás vár téged. A hosszú távú bérlő számára a lakás teljesen bútorozott és újonnan gépesített. Akár egyedülálló személy, akár egy pár, itt megtalálhatja az otthonát a város szívében, miközben élvezi a történelmi környék varázsát.

Otthonos, kislakás lakás a VII. kerületben

Lépjen be egy világos és jó állapotú otthonba a VII. kerületben, a Városliget közelében, a Dembinszky utcában! Ez a gépesített és bútorozott lakás ideális választás azoknak, akik kényelmes és otthonos életstílust keresnek. Fedezze fel a környék pezsgő energiáját és a kényelmes elhelyezkedés nyújtotta előnyöket ebben a lenyűgöző otthonban!

Harmónia a IX. kerületben 

Fedezd fel ezt a lélegzetelállító, galériázott harmadik emeleti lakást a IX. kerületben. A lakás egyedülállóan felújított és még soha nem lakott, azonnal beköltözhető. Kiváló elhelyezkedése a Duna és a 4-6 villamos közelségében, valamint közparkok, kávézók, éttermek szomszédságában található. Egy csendes és nyugodt környéken élvezheti a város központjához való közelséget. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget!

Ékszerdoboz a V. kerületben

Válaszd a kivételes lehetőséget a V. kerületben, a Szerb utcában található liftes társasházban! Ez a modern 1 szobás, 40 négyzetméteres lakás a harmadik emeleten várja új lakóját. A teljes berendezés és a korszerű gépek, valamint a márka TV garantálja a komfortot és a stílusos életet. A lakás természetes fényben fürdik, és a központi elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos helyszín könnyen elérhető.

IX. kerületi fiatalos stúdió lakás

Ismerd meg ezt az igényesen felújított, 30 négyzetméteres alapterületű stúdió lakást, ami ízlésesen bútorozott! Az otthon, világos, modern, és minden kényelmet megad az aktív életvitelhez. A galéria tervezése kreatívan kihasználja a rendelkezésre álló teret, és a galérián elhelyezett ágyak és szekrények tovább növelik a praktikusságot.A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően közel található a 4-6 villamos és a Corvin negyed metró lejárója, így könnyen elérheti a város legfontosabb pontjait.