A Millenáris Parkban adják át Az Év Irodája díjait. Dizájnkiállítás, menő előadók, fergeteges party!

Tavaly az újratervezés időszakát éltük, idén már az új megoldások, munkamódszerek jellemezték azokat a pályázatokat, amelyek közül kikerülnek majd a győztesek. Az irodapiac megtanult együtt élni a pandémiával, sőt, az új trendek is folyamatosan jelennek meg a munkahelyeken. A hibrid irodamodellek és az aktivitásalapú munkakultúrák, az előtérbe kerülő home office és céges közösségi terek, az egyre hangsúlyosabb szerepet betöltő dolgozói jóllét és a fenntartható működés határozza meg a jelen hazai irodapiacát.

Ezek a jól látható trendek vagy éppen kezdeményezések visszaköszönnek Az Év Irodája verseny mindhárom kategóriájában, hiszen a Millenáris Parkban Az Év Irodája, Az Év Közösségi Tere és Az Év Irodaháza díjat is kihirdetik. A hatalmas érdeklődést jelzi, hogy legutóbb rekordszámban 218 pályázó indult a versenyen.

Bár még a koronavírus itt él velünk, a munkaerőpiac és a társadalom egyre inkább megbirkózik a nehézségekkel, és már látható az az út, amelyen elindult a hazai irodakultúra is. Ezeket az új utakat és megoldásokat ünnepli az ingatlan.com csoporthoz tartozó Az Év Irodája csapata, és erre a megújulásra invitálja az ingatlanpiaci és HR-szakmát, a vállalatok vezetőit és dolgozóit, a bérlőket, és általában a nagyközönséget a Millenáris Parkban a nagyszabású programsorozat keretében.

Számtalan szakmai rendezvényre, formabontó kerekasztalbeszélgetésre, workshopra kerül sor, menő magyar és nemzetközi előadókra és sok-sok inspirációra számíthatnak a résztvevők, akik az iroda- és munkaerőpiac minden szegmensét megismerhetik A-tól Z-ig.

A fenntarthatóság és a környezetbarát irodahasználat kerül a középpontba: ismert piaci szereplők és a verseny zsűritagjai osztják meg tapasztalataikat az irodapiaci változásokról és az otthoni irodaterek átalakulásáról, valamint arról, hogyan kell ezekben a hektikus időkben irodát kialakítani vagy átalakítani, hogy a dolgozók jól érezzék magukat a munkahelyükön.

A rendezvény egyik kiemelt eseménye lesz a látványos dizájnkiállítás, ahol testközelből, kézzelfogható módon megismerhetjük azokat az irodai megoldásokat, berendezési tárgyakat, bútorokat, technológiai eszközöket, amelyek meghatározzák korunk irodapiacát és irányt mutatnak a jövő felé vezető úton.

Természetesen a rendezvény csúcspontja a látványos koncerttel egybekötött díjátadó lesz, ahol a közönségszavazatokat is figyelembe véve a szakmai zsűri kihirdeti a győzteseket az egyes kategóriákban. A grémium előzetesen már kiválasztotta a pályázatok közül a shortlisteseket, akiknek esélyük van a végső győzelemre is. Addig is ismerkedjünk meg a pályázatokkal, hiszen fantasztikus irodákról, irodaházakról és közösségi terekről van szó!

Gyertek minél többen, hogy a megújuló irodapiacot együtt ünnepelhessük!