Ők nyerték Az Év Irodája verseny fődíját az elmúlt tíz évben. Idén ki lesz a befutó?

2010 – Ringier Kiadó

Az iroda.hu csoport 2010 novemberében hirdette meg először a versenyt, ahol a fő díjat a Ringier Kiadó vadonatúj munkahelye nyerte el a Corvin Granit Towerben. Ez az egyterű iroda kiváló hazai antréjának bizonyult, hiszen a nagyteres koncepció világszerte hódító útjára indult, és ekkoriban kezdett tudatosodni a magyar irodapiacon is.

2011 – Syngenta

A cég új magyarországi központját az Office Garden II-ben hozta létre, amely már akkor a modern munkahelyek struktúráját mutatta. Az új iroda közösségi terei, így a lobby, a pihenő zónák, az étkezők és a csendszoba emberközpontú, inspiratív kialakítása úttörő jellegűnek számított akkoriban. Mivel a vállalat vidéki telephelyekkel is rendelkezik, ezért a Budapestre érkező kollégák igényeit hot-deskek szolgálták.

2012 – NNG

Az iGO Navigáció fejlesztőjeként ismert NNG a Szépvölgyi Business Parkban választott magának új cégközpontot. A munkahely jól szemléltette a korábbi években végbement technológiai fejlődést is, hiszen egy a magyar startup ökoszisztémából világhírre szert tett vállalkozás új munkahelyéről van szó, ahol tipikusan az Y generáció tagjai dolgoznak.

2013 – Avis Budget Group

Az Avis Budget Group BSC a világ egyik legnagyobb autókölcsönző vállalatának szolgáltatóközpontja a Green House irodaházban. A vállalat a magyar munkaerőpiac újabb fejlődési fázisát mutatta, hiszen az SSC-szektor egyre nagyobb szerepet játszik hazánk életében, ahol kvalifikált fiatalok találhatnak munkalehetőséget sokszínű és modern irodakörnyezetben.

2014 – Dentsu Aegis Network Hungary

A Dentsu Aegis Network Hungary Budán a Residence Irodaházakban alakított ki egy egészen kreatív, otthonos munkahelyet 1700 négyzetméteren. Egy olyan eredeti munkahelyről van szó, ahol a trend egy belülről fakadó igényességet tükröz, amely személyre szabott és a dolgozók hangulatához, attitűdjéhez, habitusához illeszkedik, másrészt a terekben megjelenő „nappali-társalgó” atmoszféra tükrözi a korhangulatot.

2015 – Profession.hu

 A Profession.hu 900 négyzetméteres irodája a Krisztina Palace-ban ötvözte a 21. századi munkakultúra erényeit, miközben családias, otthonos légkört teremt a munkatársak számára. Az állásportál új irodája referenciaként is szolgál, hiszen hitelesen demonstrálja, hogy az alkalmazottak elkötelezettségét és igényeit milyen munkakörülmények, belsőépítészeti és kialakítási elemek szolgálják a 21. században.

2016 – Food Base irodaház

 A verseny eddigi győzteseit tekintve kicsit kakukktojás a nyertes, hiszen a Food Base új gyártócsarnoka és irodaháza a Gödöllői Ipari Parkban található. Igazi kuriózum az irodaház, amelynek belsőépítészeti megoldásai és térszerkezete egy belvárosi trendi munkahellyel vetekszik. A belső terekben található unikális megoldások úgy illeszkednek az indusztriális miliőhöz, hogy eközben a belvárosok trendi city-hangulatát is megjelenítik.

 2017 – ACG Reklámügynökség

 Az ACG Reklámügynökség új irodáját 1200 négyzetméteren, a korábban villamosremízként működő Margit Palace-ban alakította ki. A régi ipari épület formavilágát követték a tervezéskor, a szerkezeti elemek határozták meg a burkolatok, egyedi bútorok, grafikák megjelenését. Olyan újítások is kerültek az irodába, mint például az a 3D-s fal, amelyet az ügynökség díjaiból építettek.

2018 – ION – Dealogic Planet

Az amerikai szoftverfejlesztő ION-Dealogic új, budapesti irodája az Eiffel Square irodaházban két szárny összenyitásával, összesen 1400 négyzetméteren valósult meg. A cég a világ 9 nagyvárosában létesített irodát, így a helyszínek (pl. New York, London, Peking) jellemzői a globális jelenlét okán megjelentek a budapesti irodában is. A nagyteres elrendezést jelentős mennyiségű és méretű break out és kooperációs zónák, kávézó, illetve a multifunkcionálisan használható auditórium szegmentálják.

2019 – ALL YOU CAN MOVE és TransferWise

A legutóbbi megmérettetésen a fődíjat nem osztották ki, ellenben a kisvállalati iroda díjat az ALL YOU CAN MOVE irodája nyerte el, amelyet 660 nm-en az YBL-Palota földszinti, utcai portálos üzletterében alakítottak ki, ahol a látványos enteriőr az employer branding fontosságára is felhívja a figyelmet. A nagyvállalati iroda díját pedig a TransferWise nyerte el, amely megoldásaival a pénzügyi világot forradalmasítja. A Promenade Gardens-ben kialakított munkahelyen a belsőépítészeti koncepció megtestesíti lendületüket és innovatív szellemüket, tükrözi kreativitásukat és dinamizmusukat.

Címlapkép: TransferWise

Az Év Irodája Díjátadó & Piknikre a Kopaszi Gáton május 3-án kerül sor.  A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz kötöttA részletes programért kövessük a Facebook eseményt!