5 igazán izgalmas ingatlan a Börzsöny térségéből

Álomszerű gerendaház Kismaroson

Kismaroson, erdei környezetben, egy 1800 négyzetméteres telken található ez a hagyományos technikával, vörösfenyőből készült, varázslatos gerendaház. Az ingatlan különleges hangulatát a gerendák és az egyedi cement- és mozaikburkolatok különleges harmóniája, a színes nyílászárók és a búbos kemence adja.

Rusztikus hangulat Verőcén

Válogatásunk második ingatlanaként ismét egy gerendás szépséget hoztunk: Verőcén eladó ez a 2012-ben épült 9 szobás egyedi családi ház. A hangulatos ingatlan báját – az izgalmas berendezés mellett –  a látszó gerendák, a fa belső ajtók és burkolatok adják. Ezt koronázza meg a rusztikus hangulatú, hatalmas, pergolával fedett terasz, ami valóságos időutazásra invitál bennünket.

Mediterrán hangulat Nagymaroson

Ez a 275 négyzetméteres, mediterrán stílusú panorámás családi ház Nagymaroson vált eladóvá. A háromszintes, jó állapotú 5 szobás ingatlan ideális választás családosoknak, valamint a nyugalom szerelmesei számára is. Tágas, óriási ablakokkal rendelkező nappalijából csodás kilátás nyílik a Visegrádi várra, a Dunára és a Szentendrei-sziget csúcsára.

Örökpanoráma három szinten

Diósjenőn eladó ez a háromszintes, 155 négyzetméteres örökpanorámás családi ház. Az 5 szobás ingatlan izgalmas belsőépítészeti megoldásai közül talán a minimalista konyha viszi a prímet:  a fekete konyhabútor, fekete fallal és ajtókkal társítva nem mindennapi hangulatot áraszt. A családi ház minden szintjéhez tartozik egy terasz, ahonnan csodás kilátás nyílik a környező hegyekre.

Álomotthon egyenesen a magazinból

Gyűjteményünk utolsó szereplője ez a 80 négyzetméteres, 4 szobás, stílusos családi ház Vácon. A magazinba illő otthon meg is járt egy lakberendezési magazint, köszönhetően a praktikus, jól átgondolt, élhető tereknek és a lakberendező által megtervezett egyedi berendezésnek. Az ingatlan egy gyönyörűen rendezett 265 négyzetméteres telken található, a ház mellett helyet kapott egy intim fedett terasz, a kertben pedig egy térkővel kirakott második terasz is.